Hoşgeldiniz  

BEKLENEN KALABALIK KIYASLAMASI AKŞENER’DEN GELDİ: “EYVAH EYVAH!”

admin | 03 Ocak 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhuriyet Alanında temel atma törenine katılan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, aynı yerde açılış töreni yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın topladığı kalabalıkla Millet ittifakının topladığı kalabalığı kıyasladı: “Eyvah eyvah. Yandık bundan sonrasında.”

Mersin Cumhuriyet Meydanı, metro temel atma töreni nedeniyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırladı.

Eylül ayında gerçekleştirilen temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur ittifakı destekli Cumhuriyet Meydanındaki alanı dolduramamasıyla eleştirilmişti.

Aynı alanda temel atma törenie katılan Millet ittifakı Liderleri Akşener ve Kılıçdaroğlu yoğun kalabalığa seslendi. Meydandaki kalabalık kıyaslaması da İYİ Parti Lideri Meral Akşener’den geldi. Akşener, “Bu kalabalığı daha evvel toplayamayanlar vardı burada. Ne olacak şimdi? Eyvah eyvah. Yandık bundan sonrasında. Hakkınızı bize helal edin. Allah size karşı mahcup etmesin” dedi.

Akşener, 2017’de yapılan anayasa değişikliği referandumu öncesinde Mersin’e geldiğini ve referanduma karşı çalıştığını anlatarak, “Mersinli dinledi gereğini yaptı ama sonuç itibarıyla ‘uçacağız, kaçacağız, aşacağız’ denilen malum tek parti, tek adam sistemi, partili cumhurbaşkanlığı sistemi kabul edildi. 2017’den 2018’e, 2018’den 2022’ye kadar gelirleriniz azaldı.” ifadelerini kullandı

Erken seçim çağrısı yapan Akşener, konuşmasını şöyle tamamladı: “Mersinli ‘Sayın Erdoğan erken seçimi değil, derhal seçimi getir ve sandığa teslim ol’ diyor. Mersinli burada Sayın Erdoğan. Mersinli burada ve bir mesaj veriyor. Millet ile ters düşe düşe, millet ile bilek güreşi yapa yapa ayakta kalan bir siyaset olmamıştır. Tencerenin devirmediği bir iktidar da olmamıştır. Kadınların tencere kaynatmakta problemi var. Kendileri çok tok olduğu için ‘2 domates al’ diyorlar. Size ‘2 domates ye’ diyen, size ‘yarım simit ye’ diyenlerin kendileri ne yiyor? İşte buna son vermek için bu harami düzeni helal oylarınızla sandıkta demokrasiyle ‘attaya göndermek’ için derhal seçim, hemen seçim diyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle