Hoşgeldiniz  

BAKAN SELÇUK MERSİN’DEN TARİH VERDİ AMA BU SALGIN RAKAMLARIYLA NASIL OLACAK?

admin | 26 Temmuz 2021 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sağlık Bakanlığı, yenilenen koronavirüs vaka tablosunu ve güncel aşı haritasını paylaştı. Mersin’de açıklama yapan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılması için 6 Eylül’e odaklandıklarını söyledi ancak Bakanlığın bugün açıkladığı yaklaşık 17 bin pozitif vaka endişe yarattı.

Sağlık Bakanlığı, yenilenen koronavirüs vaka tablosunu ve güncel aşı haritasını paylaştı. Buna göre; Türkiye’de son 24 saatte 224 bin 198 Kovid-19 testi yapıldı, 16 bin 809 kişinin testi pozitif çıktı, 63 kişi hayatını kaybetti.

“ARTIŞ HIZI SALGINI KONTROL ALTINDA TUTMAYI GÜÇLEŞTİRİYOR”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise, vaka sayılarıyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Vaka sayılarındaki artış hızı salgını kontrol altında tutmayı güçleştiriyor. Aşı ile bağışıklık kazanmadan tedbirlerden taviz vermenin telafisi acı tecrübelere sebep olabilir. Tedbirlere uyun, aşınızı olun.”

BAKAN MERSİN’DEN AÇIKLADI… 6 EYLÜL’Ü İŞARET ETTİ AMA SALGIN RAKAMLARI KORKUTTU!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Mersin’e geldi. Mersin’de açıklama yapan Bakan Selçuk, okulların 6 Eylül’de açılması yönünde çalışmalar olduğunu da ifade ederek, “Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı olarak her türlü görevi, vazifeyi yerine getiriyoruz, kimsenin şüphesi olmasın. Toplumumuzdan beklentimiz de buna destek olmak yönündedir. Odak noktamız okulların açılması” dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilerin ardından adeta 4. Dalgayı yaşayan Türkiye’de okulların nasıl açılabileceği de merak konusu oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle