Hoşgeldiniz  

AYDINCIK’TA 48 SAATTİR SU YOK! MESKİ’DEN VE BÜYÜKŞEHİR’DEN DE ÇÖZÜM İÇİN HALA TIK YOK!

admin | 19 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aydıncık, 2 gün önce aşırı yağan yağışın ilçeyi besleyen su kaynağını çamura bulaması nedeniyle susuz. MESKİ’nin çözüm için bir şey üretememesi nedeniyle kente su verilmezken, Büyükşehir yetkililerinin açıklama yapmaması da A7ydıncıklıların tepkisini daha da arttırdı.

Aydıncık’ta 2 gün önce aşırı yağışlar yaşamı olumsuz etkilerken en büyük darbeyi de ilçeyi besleyen su kaynağına vurdu. Aşırı yağışlar nedeniyle su kaynağı çamura bulandı.

Çamur nedeniyle MESKİ ana şebeke suyunu kesti. Sudaki bulanmayı da çözemeyen yetkililer, 2 gündür Aydıncık’ı susuz bıraktı.

MESKİ yetkililerinden de açıklama gelmemesi Aydıncıklıların tepkisine neden oldu. Suyun da ne zaman verileceği hala belirsizliğini koruyor.

AYDINCIK BELEDİYE BAŞKANI HER MECLİSTE SORUNU GÜNDEME TAŞIYORDU, VAHAP SEÇER İLGİLENMİYORDU: İŞTE SONUÇ!

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, hemen her meclis toplantısında ydıncık’ın arıtma ve içme suyu borularının değişiminin yapılmasını dile getiriyordu.

Maliyetin çok yüksek olduğu gerekçesiyle arıtmayı yapmadıklarını söyleyen Vahap Seçer, son meclis toplantısında da seçim sonrasında tekrar seçilirse “bakacağını” söylemesi Aydıncıklılarda büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

2 gündür suyun gelmemesi üstüne üstlük yetkililerden herhangi bir açıklama gelmemesi Aydıncıklılardaki tepkiyi arttırdı.      

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AYDINCIK’TA 48 SAATTİR SU YOK! MESKİ’DEN VE BÜYÜKŞEHİR’DEN DE ÇÖZÜM İÇİN HALA TIK YOK! için 1 yorum

  1. İsim * dedi ki:

    3 GÜNDÜR YOK

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle