Hoşgeldiniz  

ANAMUR’DA KAÇAK EĞLENCEYE BASKIN! 18 KİŞİYE CEZA YAĞDI, 1 KİŞİ GÖZALTINDA

admin | 01 Ocak 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Korona virüs salgınının önlenmesine yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından alınan yılbaşı eğlencesi yasağını Anamur’da kendilerine eğlence merkezi mekanı yapan 18 kişiye baskın yapıldı.

Anamur Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen şok operasyonda İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda Covid-19 tedbirleri kapsamında yılbaşı eğlencesi yapılması yasaklanmasına rağmen kendilerine eğlence mekanı yapan kişilere ceza yağdı.

Çarıklar Mahallesinde inşaat halindeki bir binanın pavyona dönüştürülerek yılbaşı eğlencesi yapıldığı ihbarını alan Anamur İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, söz konusu adrese baskın düzenledi.

İhbarda verilen adrese giden ekipler şok manzarayla karşılaştı. Operasyonda inşaat halinde bulunan binanın ışıklandırma yapılarak süslendiği, yılbaşı eğlencesine katılmak için gelen şahısları ağırlamak için 9 adet masa ve 1 adet bar oluşturulduğu tespit edildi.

Masalardaki içki ve meyve servisinin yanı sıra canlı müzik de yapıldığını tespit eden ekipler, bina içinde yapılan aramada tespit edilen 107 adet bandrolsüz içkiye de el koydu.

Sokağa çıkma yasağı ve sosyal mesafe kuralını ihlal ederek yılbaşı kutlaması yapan 18 kişiye  Covid-19 tedbirlerini ihlalden 56 bin 700 TL idari para cezası uygulanırken, yılbaşı eğlencesini tertip eden 1 kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle