Hoşgeldiniz  

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ… CHP’Lİ SEÇER’E… VAR YA… ÖYLE İNCE İNCE… VAR YA…

admin | 26 Temmuz 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur MHP’li Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, geçtiğimiz gün kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Seçer’in Anamur’da “siyasi koordinatör” sıfatı üreterek kadro verdiği CHP’li Meclis Üyesi Erdal Karan’a cevap üzerinden CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e demediğini bırakmadı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’la CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir kez daha karşı karşıya geldi.

Anamur’da Büyükşehir hizmetleri konusunda sık sık atışan Kılınç ev Seçer, son olarak Seçer’in Anamur’da “siyasi koordinatör” sıfatı üreterek kadro verdiği CHP’li Meclis Üyesi Erdal Karan’ın Hidayet Kılınç’ı hedef alan açıklamaları karşı karşıya getirdi.

CHP’li Erdal Karan’ın Büyükşehir’i savunacağım diye yaptığı tuhaf açıklamalarının hedefinde yer alan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, yaptığı yazılı açıklamayla hem Erdal Karan’a hem de Vahap Seçer’e yüklendi.

İŞTE HİDAYET KILINÇ’IN VAHAP SEÇER’E SALVOLARI:   

Bizzat Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e sorduğumuz soruların, Anamur Belediye Meclis Üyeliği ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği dışında herhangi bir yetkisi bulunmayan Sayın Erdal Karan tarafından cevaplanıyor olması Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ciddiyetini ortaya koymaktadır.

“KANUNDA VE NİZAMDA “SİYASİ KOORDİNATÖRLÜK” YOK! MUHATTABIM KARAN DEĞİL, SEÇER’DİR!”

En baştan belirtmeliyim ki, Anamur Belediye Başkanı’nın muhatabı, bizzat Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’nın kendisidir. Kanunda ve nizamda yeri olmayan, kendilerine uygun bir sıfat oluşturabilmek amacıyla uydurdukları siyasi koordinatörlükler bizim dengimiz ya da muhatabımız olmadığı gibi, bu anlayışla yönettikleri Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ne Anamurlulara ne de Mersinli hemşerilerimize bir faydasının olmadığını, bu uydurma yönetim şeklinin belediyecilik hizmetlerinin yerine getirilmesinde aksamalara neden olduğunu 4 yıldır tüm Mersin bizzat yaşayarak tecrübe etmektedir.

Sayın Karan, Akpınar Yaylası’nda yaşanan su sıkıntısının yeterli yağış olmamasından kaynaklandığını söylerken, şehir merkezi ve çevre mahallelerde yaşanan sivrisinek sorununun kaynağını ise aşırı yağışlar olarak gösteriyor.

Sayın Karan’ın açıklamalarından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yapamadığı hizmetlere uydurduğu bahanelerin, ilçemizde ve ilimiz genelinde hayata geçirdiği hizmet sayısından daha fazla olduğunu anlıyoruz.

“TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İLTİSAKLI SABIKALILARI BELEDİYE BÜNYESİNDE İŞE ALDIRMAK, İŞÇİ ÇIKARTMAK, MECLİS ÜYELERİNE BELEDİYE BÜTÇESİNDEN ŞARAP DAĞITMAK…”

Bunlara göre Mersin’de yaşanan tüm aksaklıkların nedeni bir Hidayet Kılınç bir de Cumhur İttifakıdır.

4 yıldır işçi çıkartmak, terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı sabıkalıları belediye bünyesinde işe aldırmak, yapılan usulsüz ihaleler ve hizmet alımları ile gündeme gelmek, yılbaşında belediye bütçesinden alınan şarapları belediye başkanlarına ve meclis üyelerine dağıttırmak gibi vatandaşlarımızın genel gündeminden uzak konularda üstün başarılar gösteren Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin’in sorunları ile ne zaman ilgileneceği tüm kamuoyu gibi bizde de derin bir merak uyandırmaktadır.

Bizim Mersin Büyükşehir Belediyesi ile alakadar olmamızın tek nedeni vatandaşlarımıza götürmediği hizmetleri hatırlatmak, Anamur başta olmak üzere tüm Mersin’in menfaatlerini savunmaktır. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan hizmetleri her hatırlatışımızda işi gücü bırakıp basın açıklaması ile şahsımı ve kurumumuzu hedef alan ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan açıklamalar yapılmasını anlayışla karşılıyorum.

4 yılda Anamur ilçemizde yalnızca sahile inen 2 yolu anca asfaltlayabilen bu yönetim anlayışının bizim hızımıza yetişmesini beklemiyorum.

“BAŞKANLIĞININ KEYFİNİ SÜR, 2024’TE GİDİYORSUN!”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e 2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine kadar Büyükşehir Belediye Başkanlığının keyfini sürmesini diliyorum.

Vatandaşlarımızın da müsterih olmasını istiyorum.

Önümüzdeki dönemde Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendisini kapı kulu olarak değil vatandaşlarımızın hizmetkârı olarak gören bir vatan evladı tarafından yönetilecek ve Mersinli hemşerilerimiz 5 yıl boyunca alamadığı tüm hizmetlerden faydalanacaktır.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ… CHP’Lİ SEÇER’E… VAR YA… ÖYLE İNCE İNCE… VAR YA… için 1 yorum

  1. Yörükoğlu dedi ki:

    Varol Kocayörük hidayet Başkan

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle