Hoşgeldiniz  

ALİ MAHİR FAKA BASTI: YOKTUR DEDİ VAR ÇIKTI, DUYMADIM DEDİ CEVAP VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

admin | 16 Kasım 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında hakaret davası açan Ali Mahir Başarır’ın ifadesinde yalan beyanda bulunduğunu sansasyonelhaber.net ortaya çıkardı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında hakaret davası açan ve davası İstanbul Anadolu 17 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen Macit Özcan’ın Avukatı Ali Mahir Başarır’ın Mahkeme heyetini yalan beyanla kandırdığının belgesini sansasyonelhaber.net ortaya çıkardı.

 

Mahkeme’nin 7 Kasım’da görülen duruşmasında Başkan Kocamaz’ın Avukatı Hüseyin Çetinkaya, savunmasında CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın Ali Mahir Başarır için “Mafya Avukatı” yakıştırması yaptığını dile getirmişti.

 

“BEN ÖYLE BİR ŞEY DUYMADIM” YALANI

 

Mahkeme’de buna itiraz eden Başarır, ‘CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın benimle ilgili ‘mafyanın avukatı’ ifadesi kullanması söz konusu değildir. En azından ben böyle bir şey duymadım”demişti.

 

SAĞLAR, TARSUS TEŞKİLATINDA KONUŞTU

 

Oysa ortaya çıkan bir “yayın” Başarır’ın yalanını gözler önüne serdi. 1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından Tarsus’ta partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden CHP’li Sağlar, burada yaptığı konuşmada, “Bizler tabi ki yerimizi gençlere bırakacağız. Ama hak edene bırakacağız. Partimizi o mafya avukatına bırakmayacağım” diyerek Ali Mahir Başarır’ı hedef almıştı.

 

BAŞARIR İMECE GAZETESİ’NDEN SAĞLAR’I BOMBALADI: “MAFYANIN DEĞİL, SENİN AVUKATINIM”

 

Sağlar’ın bu açıklamasının üzerine Başarır da CHP’ye yakınlığıyla bilinen İmece Gazetesi’nin 9 Kasım 2015 tarihli gazetesine konuşmuş, “Ben avukatım. Mesleğim gereği herkesi savunabilirim. CHP bünyesindeki her avukat, herkesi savunabilir. Çünkü her bireyin savunma hakkı vardır. Kaldı ki benim mafya olarak tabir edilen işlere bulaşmış müvekkilim yoktur. Ben böyle bir davayı tercihen almadım” diyerek Sağlar’a cevap vermişti.

 

Başarır, “Bu şahsiyet, madem benim avukatlığıma laf ediyor, neden bana vekalet vermiştir? Dolmabahçe Soruşturmasında Fikri Sağlar’ın avukatı benim. Bir avukat mafyayı da savunabilir, katili de hatta böyle zavallı tipleri de, avukatın görevi savunma yapmaktır. Ama bir siyasetçinin görevi asla iftira ve çamur atmak olmamalıdır” diye konuşmuştu.

 

Mahkeme’de açıkça yalan beyan vererek Mahkeme heyetini kasıtlı olarak yanılttığı belgelerle ortaya çıkan Başarır’ın bu kadar rahat “yalan beyan” vermesi de Mersin kamuoyunca tepkiyle karşılandı.

 

İŞTE BAŞARIR’IN “HABERİM YOK” DEDİĞİ KONUYLA İLGİLİ ÇATIR ÇATIR BEYANLARI!

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle