Hoşgeldiniz  

ALANYA SOKAĞI ESNAFI İYİ PARTİLİ KOCAMAZ’A DERT YANDI!

admin | 03 Mayıs 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin’in Yenişehir ilçe ziyaretinde esnaf ve vatandaşlardan tam destek aldı. İlçede büyük ilgiyle karşılanan Kocamaz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Mersin’de ilçe ilçe, mahalle mahalle gezip çalmadık kapı, kucaklaşmadık insan bırakmayan İYİ Parti Mersin Milletvekili birinci sıra Adayı Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarına Mersin’in Yenişehir İlçesinde devam etti.

Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Yenişehir ilçe başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya ve teşkilatla ile birlikte Alanya Fırını sokağı, 1. Cadde ve 16. Caddede bulunan esnafları ziyaret etti. Burada bulunan esnafların işleri hakkında bilgi aldı ve yaşadıkları sorunları dinledi.

İYİ Partili Burhanettin Kocamaz, esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Esnaflar, özellikle son zamanlarda artan ekonomik sorunlar, hayat pahalılığı, yüksek kira ücretleri ve işlerinin azalması gibi sorunlardan şikâyetçi olduklarını belirtti.

Hep birlikte el ele bu kötü düzene son vermek için mücadelesinin süreceğinin altını çizen İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Kocamaz, “ Halkımıza yaşanan tüm olumsuzlukları hatırlatmaya ve Ülkemizin neden Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geçmesi gerektiğini anlatmaya devam ediyoruz. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları kaldırma vaatleriyle Milletimizin oylarını alarak gelenlerin nasıl yolsuzluk batağına saplandığını, vatandaşlarımızın geçen 21 yılda nasıl yoksullaştırıldığını ve her geçen gün artan yasaklarla ve bu ucube baskıcı rejimle nasıl konuşamaz hale getirildiğini anlatmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi.

Esnaf ve vatandaşlar da Kocamaz’a “Siz, iyi günümüzde, kötü günümüzde her zaman yanımızdasınız. Bizde sizin yanınızda olacağız ve sonuna kadar sizi destekleyeceğiz “ sözünü verdiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ALANYA SOKAĞI ESNAFI İYİ PARTİLİ KOCAMAZ’A DERT YANDI! için 1 yorum

  1. Gencay dedi ki:

    Mersin kimlerin eline kaldı KOCA YÖRÜK gör işte torpili bulan adam oldum sanıyor Mbb de liyakat yerle bir sayın kocamaz başkan

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle