Hoşgeldiniz  

AKŞENER’İN NİĞDE ZİYARETİNDE KOCAMAZ DA YER ALDI!

admin | 07 Haziran 2021 | Dünya, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ulukışla-Kemerhisar-Bor ve Niğde’de vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener’in Niğde temaslarında GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz da yer aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde’de esnaf ziyareti yaptı. Akşener’in Niğde ziyaretine Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz da yer aldı.

Akşener, parti otobüsünden vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, yaklaşık 1,5 yıldır il il, ilçe ilçe gezdiğini söyledi.

Esnafın bu ülkenin bel kemiği olduğunu belirten Akşener, “Sanayicinin, çiftçinin ürettiğini satar, istihdam yaratır. Esnafın sağlıklı, sağlam durmasını o ülkenin yöneticileri sağlamak zorundadır. Uzun bir zamandır biz esnafı, çiftçiyi, kadını, genci, üniversite öğrencisini konuşmuyoruz. Tamamen değerlerimiz üzerinden kavga edilen bir süreçten geçtik.” diye konuştu.

Genel Başkan Akşener, vatandaşlardan oylarını çok kıymetli hale getirmelerini, “Ceketimi assam seçilirim.” diyenleri bu ülkeden göndermelerini istedi. Kemerhisar beldesinde Belediye Başkanı Ramazan Oya’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Akşener esnafı dolaştı. Bor ilçesinde de esnaf ziyaretinde bulunan Akşener, nalbur dükkanında esnafın çalan telefonunu açarak müşteriyle konuştu.

KOCAMAZ: “NİĞDE, İYİ PARTİ İKTİDARINA HAZIR!”

Niğde temaslarının ardından sosyal medya hesabından ziyareti değerlendiren İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, bugün Niğde’yi ziyaret etti. Ulukışla-Kemerhisar-Bor ve Niğde’de halk bizleri bağrına basarak İYİ PARTİ iktidarına hazır olduklarını gösterdi.

Cumhurbaşkanı Meral Akşener sloganlarıyla karşılanan sayın genel başkanımız halkın sorunları ve sıkıntılarını tek tek dinleyerek “Saraylarında bolluk içinde sefa sürenlerin rahatlarını bozmaya geliyoruz” dedi. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen başta İYİ Parti Niğde İl Başkanımız İbrahim Uzun ve GiK Üyemiz Mümin İnan olmak üzere, İlçe Başkanlarımız ile İl ve İlçe yöneticilerimize ve bizleri bağrına basan Ulukışla, Kemerhisar, Bor ve Niğde Halkına, esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Allah cümlesinden razı olsun. Allah İYİ’leri bu kutlu yolda mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle