Hoşgeldiniz  

AKŞENER’İ GÖREN ADANALILAR AÇIK AÇIK SEÇİM İSTEDİ: “VATANDAŞLARIN KORKU DUVARI YIKILMIŞ, AÇIK AÇIK SEÇİM İSTEDİ!”

admin | 14 Haziran 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Kendiniz gördünüz, insanların korku duvarı yıkılmış, açık açık bize seslendikleri şu oldu, seçimi seslendilerdedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il ziyaretlerine Adana ile devam etti. Akşener’e Adana ziyaretinde GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz da eşlik etti.

Beraberindekilerle Ceyhan ilçesine geçen Akşener, Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, iş yeri sahipleriyle ve vatandaşlarla sohbet etti. Akşener, daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir süre görüşen Akşener, ziyaretin ardından belediye çıkışında yaptığı açıklamada, 20 Ocak 2020’de başlattığı ilçe ilçe esnaf ve dar gelirli insanların dertlerini dinleme gezileri kapsamında Adana’ya geldiğini söyledi.

“VATANDAŞIN SEÇİM TALEBİ VAR”

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı soğan ve karpuz üreticilerinin de dertlerini dinlediklerini aktaran Akşener, şöyle devam etti:

“Bizim sistemimiz biliyorsunuz, ben grup konuşmama koyuyorum bu bilgileri, talepleri, eksiklikleri, problemleri, milletvekili arkadaşlarımız araştırma, soru önergeleri veriyor, çözümüne katkıda bulunuyoruz. Ama bugüne kadar bir şey fark ettim 1,5 yılda Cumhur İttifakı’nın bileşenleri, paydaşları, genel başkanlar bir tarafa milletvekillerinin bile ilçeleri gezmediğini gördüm. Özellikle AK Parti’nin yüzde 70’e, 80’e yakın oy aldığı ilçelerde ki bunlar İç Anadolu’da daha fazla, o ilçelere bile bir kısmına 31 Mart’ta gelip ‘merhaba’ deyip gitmişler. Vatandaşın derdiyle ilgilenmeyen bir iktidarla ve bir hükümetle karşı karşıyayız ama milli irade tecelli ettiği gün bu arkadaşlarımızın sandıkta demokrasiyle, milli iradeyle gideceklerini hep birlikte gözlemliyoruz. Yerel basın olarak beni takip ettiniz, bugün takip etmeye devam edeceksiniz. Kendiniz gördünüz, insanların korku duvarı yıkılmış, açık açık bize seslendikleri şu oldu, seçimi seslendiler. ‘Seçimi isteyin, seçimi getirin’ diye vatandaşın bir talebi var.”

Daha sonra Akşener, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde esnafı ziyaret ederek, iş yeri sahipleriyle görüştü, vatandaşlarla sohbet etti.

KOCAMAZ: “ADANALILAR, GENEL BAŞKANIMIZI BAĞRINA BASTI!”

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Adana ziyaretinde yanında bulunan GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından temasları değerlendirdi.

Adanalıların Akşener’i adeta bağırlarına bastığını kaydeden Kocamaz, “Adana’nın havası gibi insanlarının da sıcak olduğu bilinmektedir. Bugün Adanalı hemşerilerimiz bu sıcaklığı Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye de göstererek Genel Başkanımızı coşkuyla ve neşeyle Cumhurbaşkanı Meral Akşener sloganlarıyla karşıladılar. Sayın genel başkanımız programlar dahilinde halk ile buluştuğu her ortamda sorunları ve sıkıntıları tek tek dinleyerek biz geldiğimizde  “Saraylarında bolluk içinde sefa sürenlerin rahatlarını bozacağız” diyerek milletimizin yetki vermesi halinde yapılacak olanları özetledi. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen başta İYİ Parti Adana İl Başkanımız Göktürk Boyvadaoğlu ve İlçe Başkanlarımız ile İl ve İlçe yöneticilerimize ve bizleri bağrına basan Ceyhan-Seyhan-Çukurova ve Adana Halkına, esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Allah cümlesinden razı olsun. Allah İYİ’leri bu kutlu yolda mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle