Hoşgeldiniz  

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI AKTAŞ TERÖR SALDIRISINI KINADI

admin | 02 Ocak 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, yeni yılın ilk saatlerinde, İstanbul’da bir eğlence mekânına düzenlenen ve 1’i polis 39 insanın yaşamını yitirdiği, 65 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyı kınadı.

 

İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle yazılı bir açıklama yayınlayan Hamdi Bilge Aktaş, şu ifadeleri kullandı:

 

“İstanbul’da bir eğlence mekânına düzenlenen terör saldırısını kınıyor, bu barbarca eylemi gerçekleştiren kişiyi ve arkasındaki güçleri lanetliyoruz. Saldırıda yaşamını yitiren insanlara rahmet, aileleri ve sevenlerine sonsuz sabır ve başsağlığı diliyoruz. İnsanlık dışı bu saldırıda, Mersinli 21 yaşındaki genç polis memurumuz Burak Yıldız da ne yazık ki şehit olmuştur. Kederli aileye sonsuz sabır ve metanet diliyorum. Karanlık şer odaklarının bu saldırıları ülkemizin ve milletimizin birliğini ve beraberliğini bozamayacaktır. Bir kez daha saldırıda yaşamını yitiren insanların ailelerinin ve sevenlerinin derin acısını paylaşıyor, kendilerine sonsuz sabırlar diliyorum.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle