Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ÖZHASEKİ: “ADANA’YI MERSİN’İ ALDILAR, HAVAYA GİRDİLER! ORTADA YAPILAN HİÇBİR ŞEY YOK!”

admin | 22 Haziran 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP’li büyükşehir belediyelerine ilişin, “Hiçbir hizmet üretmediler. Bu konuda becerileri de yok ama Allah için takdir ediyorum, algı operasyonu çekmekte üstlerine yok. Bu konuda da alkışı hak ediyorlar” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde, Erciyes Kayak Merkezi’nde bulunan Kardanadam Tesisleri’nde düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’nda konuşan Özhaseki, Türk siyaset tarihinin belli dönüm noktaları olduğunu, belediyecilik ve yerel yönetimler tarihinde de 1994’ün asla unutulmayacak bir yıl olduğunu söyledi.

“İSTANBUL, MERSİN, ADANA’YI ALINCA HAVAYA GİRDİLER!”

Bu tarihte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da, kendilerinin de Anadolu’nun değişik kentlerinde hizmet belediyeciliği yapacaklarını belirterek iş başına geldiklerini anımsatan Özhaseki, bu sözlerine sadık kaldıklarını ve bugüne kadar da aynı şekilde hizmet belediyeciliğine devam ettiklerini belirtti. Yerel seçimlerde Ankara, İstanbul, Mersin ve Adana gibi bazı büyükşehirlerde rakipleri olan bir partinin o belediye başkanlıklarını kazanınca havaya girdiklerini ifade eden Özhaseki, “Bir özgüven patlaması yaşıyorlar ama yavaş yavaş biz de onların foyalarını açığa çıkarmaya başlıyoruz. 2 sene sabrettik, ağzımızı açmadık. Şimdi söylemeye başlayacağız. Zerre miktar hizmet ettikleri yok. Taş üstüne taş koydukları yok. Algı operasyonu çekerek devam ediyorlar. Biz yine kendi işimize bakıyoruz. Bütün bu aşamaları belediyecilikte yine AK Parti’li belediyeler olarak kendi kendimizle yarışarak yapıyoruz.” diye konuştu.

“AJANSLARLA ÇALIŞIYORLAR, ALGI YÖNETİYORLAR. ORTADA YAPILAN BİR ŞEY YOK!”

Hem genelde hem yerelde hizmet siyaseti izlediklerini aktaran Özhaseki, şunları söyledi:

“Ne yazık ki bizim dışımızda Cumhuriyet Halk Partisi ise böyle bir siyaset izlemekten çok uzak bir vaziyette belediyeciliğe devam ediyorlar. Dikkat edin büyükşehirlerine aynı imkanlarda yarıştığımız halde daha taş üstüne taş koymadılar. Hiçbir hizmet üretmediler. Bu konuda becerileri de yok. Ama Allah için takdir ediyorum, algı operasyonu çekmekte üstlerine yok. Bu konuda da alkışı hak ediyorlar. Ajanslarla çalışıyorlar. Olmayan şeyi olmuş gibi, var olmayan bir şeyi varmış gibi, yapılmayan bir şeyi yapıyorlarmış gibi, çalışmadıkları halde acayip çalışıyormuş gibi bir hava ile devam ediyorlar. Bir de Cumhuriyet Halk Partisinin zaten genel siyaseti bu. Bolca bir yalan üzerine oturmuş bir politikayı izlemeye devam ediyorlar.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AK PARTİLİ ÖZHASEKİ: “ADANA’YI MERSİN’İ ALDILAR, HAVAYA GİRDİLER! ORTADA YAPILAN HİÇBİR ŞEY YOK!” için 1 yorum

  1. […] AK PARTİLİ ÖZHASEKİ: “ADANA’YI MERSİN’İ ALDILAR, HAVAYA GİRDİLER! ORTADA YAPILAN HİÇ… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle