Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK’TAN, AKDENİZ’DE DEM YANCISI MUHALEFET YAPAN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE CEVAP: “ADAYINIZ VAR MI, ADAYINIZI ÇIKARIN SONRA KENDİNİZİ YORUN!”

admin | 09 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz’de DEM Parti ile ittifak yapmaya hazırlanan ve seçimde aday çıkartmayarak DEM Parti’nin adayını destekleyecek olan CHP’de Meclis Üyesi Mahmut Dönmez’in DEM paralelinde yaptığı muhalefet AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan cevap geldi: “Sen kendini niye yoruyorsun ya adayınız yok daha. Karşınızda bir aday oturuyor, adayınızı çıkarın da gelin!”

Akdeniz Belediye Meclisi Şubat ayı 2. Birleşim 1. Oturumunu, M. Mustafa Gültak Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

Toplantıda Akdeniz’de AK Parti ile seçimlerde yarışacak olan DEM Partili meclis üyeleri muhalefet ederken, DEM’le ittifak uğruna Akdeniz’de aday çıkartmayarak DEM’i destekleyecek olan CHP’den DEM Parti paralelinde muhalefet geldi.

CHP’li Meclis Üyesi Mahmut Dönmez, DEM Partili meclis üyelerinden sonra söz alarak, “Akdeniz’in bütçesinden belediye Başkanı Mustafa Gültak ne yapmış kardeşim. 4 yıl boyunca Mustafa Gültak ne yapmış? Akdeniz’in bütçesiyle Akdeniz halkına ne hizmet vermiş?” deyince AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak araya girdi.

“SEN NİYE KENDİNİ YORUYORSUN, KARŞINDA BAK ADAY VAR. SİZİN ADAYINIZ YOK DAHA!”

DEM’e destek vermek için muhalefet yaptığı görüntüsü çizen CHP’li meclis üyesine AK Partili Gültak’tan cevap gecikmedi.  

AK Partili Gültak’ın, CHP’li Dönmez’e, “Mahmut Bey adayınız var mı? Sizi çok iştahlı gördüm. Herhalde yakında DEM’le arayı açıp iyi bir aday çıkarırsanız? Adayınız var mı? Ne yaptınız anlaştınız mı? Siz adayınızı çıkarın adayınızı. Sen kendini niye yoruyorsun ya adayınız yok daha. Karşınızda bir aday oturuyor, adayınızı çıkarın da gelin” ifadelerini kullanması Cumhur ittifakı meclis üyeleri arasında gülüşmelere neden oldu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle