Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’Lİ ERCİK PATLADI: “ZAVALLILAR, ÇAMUR ATANLAR, İFTİRA SİYASETİ YAPANLAR…”

admin | 28 Ağustos 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı teşkilatlarda değişim olacağına ilişkin açıklamasının ardından özellikle sosyal medya üzerinden Ak Parti Mersin teşkilatının da görevden alınacağına ilişkin yapılan propagandaya en sonunda İl Başkanı Cesim Ercik isyan etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ak Parti Genel Başkanı seçildiği kongredeki konuşmasında bazı teşkilatların değiştirileceğine ilişkin açıklamasının üstüne bir de Ak Partili bazı il teşkilatlarının istifasının alınmasıyla özellikle sosyal medya üzerinden Ak Parti Mersin il ve ilçe başkanlarının da görevden alınacaklarına ilişkin yoğun propaganda başlatılmıştı.

 

Sosyal medya üzerinden başlatılan bu kampanya en sonunda Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’i isyan ettirdi. Ercik de kendi sosyal medya hesabı üzerinden başlatılan kampanyaya sert tepki gösterdi. Ercik, “Son zamanlarda sosyal medya üzerinden teşkilatlarımızla ilgili siyaset ahlakına sığmayan, seviyesizce iftiralar atılmaktadır. Bu kişilerin AK Parti teşkilatlarıyla hiçbir ilgileri ve bağları yoktur. Belli bazı çevrelerin, çıkar odaklarının taşeronluğunu yapmakla birlikte millete hizmet davasında, milletin gücünü yıpratmayı heves eden zavallılar, çamur atmak ve iftira siyasetiyle kendilerine yol açmaya çalışmaktadırlar” dedi.

 

Sosyal medyada yazılanların gerçeklerle bağdaşmadığını savunan Cesim Ercik, açıklamasının devamında, “Mersin’de AK Parti teşkilatı 13 ilçe ve il yönetimi ile görevinin başındadır. Kongre süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de devam etmektedir. Bu şuurda olan AK Parti teşkilatları bilir ki; bu makam kimseye baki değildir. Yeri ve zamanı geldiğinde herkes görevini kendisinden sonra gelecek kişiye devreder, bu da bir bayram coşkusu içinde gerçekleşir. Değişim ve yenilenmenin her alanda öncüsü olan AK Parti, bu mirasa her zaman sahip çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle