Hoşgeldiniz  

AĞIR CEZA’DAKİ DAVASI SONUÇLANAN “GİZLİ TANIK” ŞİMDİ DE ASLİYE CEZA’DA HESAP VERECEK!

admin | 15 Eylül 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dönemin Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı vekili, Kaymakamları, Emniyet Müdürlerine iftira attığı Ağır Ceza’da görülen davayla kesinleşen Gazeteci Mustafa Göktaş’ın yargılandığı Gizli Tanık Davası’nda dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreteri, Bürokratları, gazeteciler ve saygın pek çok isme atılan iftiraların hesabı yarın Asliye Ceza Mahkemesinde görülüyor.

Kamuoyunda Gizli Tanık Davası olarak bilinen ve Gazeteci Mustafa Göktaş ile beraber 3 kişinin daha Sanık olarak yargılandığı dava sonuçlanmış, Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Sanık Mustafa Göktaş, kamu görevlilerine hakaret suçlamalarından dolayı suçlu bulunurken, diğer 3 sanık hakkında da beraat kararı vermişti.

Dönemin Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı vekili, İl Emniyet Müdürü ve şikayetçi olan diğer kamu görevlilerine hakaret suçlamasıyla yargılanan Mustafa Göktaş, her bir müştekiye suç için toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

KAMU GÖREVLİLERİ DAVASI BİTTİ, SIRADA SEÇİLMİŞLER VE BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARINA İFTİRA DAVASI VAR

Twitter üzerinden “Gizli Tanık” kod adıyla iftira attığı kesinleşen Göktaş için bir hesap vakti de Asliye Ceza Mahkemesinde görülüyor.

Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Genel Sekreteri Devran Kutlugün, dönemin Büyükşehir bürokratları, gazeteciler ve daha pek çok saygın isme “Gizli Tanık” hesabından iftira attığı iddiasıyla Mersin 7. Asliye Ceza Mahkemesinde Hakim karşısına bir kez daha çıkacak olan Gazeteci Göktaş için bu duruşmada karar çıkıp, çıkmayacağı da merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle