CHP yönetimindeki Tarsus Belediyesi’nde bomba patladı. Sayıştay raporunun açıklanmasının ardından CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, 1 Başkan Yardımcısıyla 1 Daire Müdürünü görevden aldığı öne sürüldü.
Tarsus Belediyesi’nde ortam bir anda gerildi. Sayıştay raporlarının açıklanmasıyla Belediyede görevli 1 Başkan Yardımcısı ve 1 Şube Müdürünün görevden alındığı öne sürüldü.
Belediyeye yakın kaynaklar, CHP’li Bozdoğan’ın raporların belediyeye ulaşmasıyla birlikte bu iki ismi görevden aldığını iddia etti.
Görevden alınmasına kadar olayların vardığı bu 2 ismin hangi gerekçeyle görevden alındığına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Büyükşehir de durum ne aceba ? 4 bin kişinin dosyası işe iade edilmeyenler sürgünden mahkemeyle dönenler