İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Adana, Hatay ve Osmaniye’de inceleme heyetinde yer alan GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, beraberindekilerle birlikte gece geç saatlerde çalışmalara destek oldukları Hatay’da bir enkazdan vatandaş sağ salim çıkarıldı.
Adana, Hatay ve Osmaniye’de genel merkez tarafından görevlendirilen İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, gece geç saatlerde beraberindeki heyetle Hatay’daki çalışmaları yerinde inceledi.
Enkazda kurtarma çalışmasını beraberindeki heyetle takip eden Burhanettin Kocamaz, bir vatandaşın sağ salim enkazdan çıkarılışına da tanıklık etti.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun ile birlikte çalışmaları yakından izleyen Kocamaz, daha sonra enkazdan genç bir vatandaşın sağ salim çıkarıldıktan sonra beraberindeki heyetle depremzedeyi Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesine kadar götürülmesine eşlik etti.