Hoşgeldiniz  

TARSUS BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI VE MÜDÜRÜ DARP EDİLDİ… CHP’Lİ BOZDOĞAN’DAN ŞOK AÇIKLAMA!

admin | 07 Haziran 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Haziran ayı meclis toplantısında konuşan CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, bazı müdürlerin darp edildiğini söylemesi salonda bomba etkisi yarattı. Bozdoğan, “Böyle mafya kırıntılarına, ödün verecek, prim tanıyacak bir kent değil burası. Bu şehir için bütün baskılara, engellemelere rağmen çalışarak cevap vereceğiz” dedi.

Tarsus Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumunda CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın son dakikada söyledikleri salonda şok yarattı.

CHP’li Haluk Bozdoğan, “Burada bugün bazı müdürlerim yok. Çünkü o arkadaşlarımın ağızları burunları darmadağın. Çok feci vaziyetteler” diyerek dün söz konusu müdürlere saldırı gerçekleştiğini açıkladı.

Başkan Bozdoğan’ın bu açıklamasının ardından gözler müdürlerin kim olduğuna çevrildi. Bozdoğan kimin saldırıya uğradığına ilişkin bilgi vermezken saldırıya uğrayan kişilerin Başkan Yardımcısı Gökhan Mete Şahin ve Destek Hizmetleri Müdürü Şakir Yılmaz olduğu öğrenildi.

BOZDOĞAN SALDIGANLARIN KİMLİĞİNİ BİLİYOR MU?

Mersin Valiliğine de saldırıyla ilgili bilgi verdiğini ifade eden Haluk Bozdoğan, “Bağlantıların hangi devlet kurumuna gittiğini biliyorum. Rant, ihale peşinde koşan bu insanların hiçbir zaman hayalleri burada gerçek olmayacak” diyerek saldırıyı gerçekleştirenlerin kim olduğuyla ilgili kafalardaki soru işaretlerini de arttırdı.

Bozdoğan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Kim böyle alçakça bir saldırı yapıyorsa elbette bunların bir bedeli olacaktır. Ama biz istiyoruz ki hep adalet karşısında bu bedel ödensin. Hep adaletle işimizi yapalım. Çünkü bu ülke güçlü bir ülke. Böyle mafya kırıntılarına, ödün verecek, prim tanıyacak bir kent değil burası. Çok bilinçli bir kent. Bu şehir için bütün baskılara, engellemelere rağmen çalışarak cevap vereceğiz. İşin özü bu. Siz de sevginizi gösterin. Ne olursa olsun, emek veren insanlara karşı sevginizi gösterin. İftira ve dedikodu eksenli, kirli siyaset yerine çalışarak ve üreterek bütün müdürlerimin bana yardımcı olacağına inanıyorum.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TARSUS BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI VE MÜDÜRÜ DARP EDİLDİ… CHP’Lİ BOZDOĞAN’DAN ŞOK AÇIKLAMA! için 1 yorum

  1. […] TARSUS BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI VE MÜDÜRÜ DARP EDİLDİ… CHP’Lİ BOZDOĞAN’DAN ŞOK … […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle