Hoşgeldiniz  

BOZDOĞAN’IN DARP İDDİASINDA ŞOK GELİŞME: NE DARP RAPORU VAR NE DE ŞİKAYET!

admin | 13 Haziran 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumunda CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın son dakikada söyledikleri salonda şok yaratmıştı. Bozdoğan, belediye başkan yardımcısı ve bir şube müdürünün feci şekilde dövüldüğünü söylemişti. Bozdoğan’ın bu açıklamasının ardından ortada ne bir darp raporunun ne de bir şikayetin olmaması kafaları karıştırdı.

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Meclis oturumunda isim vermeden bir belediye başkan yardımcısı ve bir şube müdürünün feci şekilde dövüldüğünü söylemişti.

VALİLİĞE HABER VERDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ AMA SUÇU ESAS ARAŞTIRACAK OLAN EMNİYET VE SAVCILIK HABERSİZ!

Saldırı olayından Mersin Valiliğini haberdar ettiğini açıklayan Bozdoğan, “Bağlantıların hangi devlet kurumuna gittiğini biliyorum. Rant, ihale peşinde koşan bu insanların hiçbir zaman hayalleri burada gerçek olmayacak” diyerek saldırıyı gerçekleştirenlerin kim olduğuyla ilgili kafalardaki soru işaretlerini de arttırmış ama meclise hem saldırıya uğrayan belediye personelleri hem de saldırgan ya da varsa azmettiriciler hakkında konuşmamıştı.

Bozdoğan’ın saldırı iddiasından sonra yaşananlar ise ilçede bomba etkisi yarattı. Saldırıya uğradığı iddia edilen başkan yardımcısı ve şube müdürünün darp raporunun olmaması ve herhangi bir şikayette bulunmadığı ortaya çıktı.

Mersin Valiliğine bilgi verdiğini söyleyen Bozdoğan’ın iddiasını destekleyen darp raporunun ya da şikayet dilekçesinin olmaması gözleri Tarsus Belediyesine çevirdi. Bozdoğan’ın neye dayanarak bu şekilde bir iddia ortaya attığı da büyük merak uyandırdı.

TARSUS BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI VE MÜDÜRÜ DARP EDİLDİ… CHP’Lİ BOZDOĞAN’DAN ŞOK AÇIKLAMA!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle