Hoşgeldiniz  

10 KASIM RUHUNA YAKIŞTI MI MÜDÜR BEY? ŞOK VATAN HAİNİ SAVUNMASI!

admin | 11 Kasım 2019 | Dünya, Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Eğitim Bir-Sen Şube Sekreteri ve Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü Ertuğrul Yıldız, 10 Kasım’da sosyal medya hesabından Atatürk hakkında skandal bir paylaşım yaptı.

Türkiye, vefatının 81. yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarken, iktidara yakın Eğitim Bir-Sen Şube Sekreteri ve Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, 10 Kasım günü skandal bir paylaşımda bulundu.

Ertuğrul Yıldız, 10 Kasım’da yapılan paylaşımları kastederek, İngiliz destekli Teâli-î İslâm Cemiyeti kurucusu ve Milli Mücadele karşıtı vatana ihanetten idam edilen İskilipli Atıf’ın kemiklerinin sızlatıldığını savundu.

Ertuğrul Yıldız, skandal paylaşımında, “Bugün, Eksen kaymasının Nirvanaya ulaştığı bir gün…!!! Bazı arkadaşlarımızın paylaşımlarının, İskilipli Atıf hocanın ve bir çok islam aliminin mezarda kemiklerini sızlattığını görüyor gibiyim… Yazık çok yazık…” ifadelerini kullandı.

YILDIZ’A SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Yıldız’ın bu paylaşımının ardından sosyal medyada tepki yağdı. Tepkilerle başa çıkamayan Yıldız, yine kendi sosyal medya hesabından yorumlarla ilgili “Mahkeme tehdidi” savurdu. Yıldız, “Kendi sosyal ağımda yapmış olduğum paylaşımlara farklı anlamlar yükleyerek, niyet okuyuculuğuna kalkışan ve bunun üzerinden itibar cellatlığı yapmaya çalışanlara sesleniyorum… Paylaşımlarımın sonuna kadar arkasındayım… Paylaşımlarımdan dolayı şahsımı hedef alan sözlerinize pabuç bırakacak da değilim… Ateş olsanız ancak düştüğünüz yeri yakarsınız…!!! Türkiye’nin dört bir yanından gerek telefonlarıyla, gerekse mesajlarıyla şahsıma destekte bulunan tüm dostlara bir kez daha teşekkür ediyorum… Konu ile ilgili paylaşımımın altına yapılan her türlü hakaret, sinkaflı yorum ve iftira içerikli paylaşımların tamamı için hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağımın bilinmesini istiyorum. Mahkemede görüşmek üzere…” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle