Hoşgeldiniz  

31 MART MAĞLUBU ANAMUR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI TÜRE AÇIKLADI: “TEKLİFLER VAR AMA…”

admin | 12 Nisan 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti ile girdiği seçimlerde koltuğunu katıran Anamur eski Belediye Başkanı Mehmet Türe, seçimi kaybetmesinin ardından İYİ Parti Genel Merkezi’nin kendisine CHP ile ittifakla kazanılan Büyükşehirlerde daire başkanlığı önerildiğini açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından kaybedenlerden de önümüzdeki dönemler için yol haritalarının ne olacağına ilişkin sinyaller gelmeye başladı. 2 dönem Anamur Belediye Başkanlığını yürüten Mehmet Türe de İYİ Parti ile girdiği son seçimlerde MHP’li Hidayet Kılınç’a koltuğu devretmişti. Türe, önümüzdeki dönem için ne yapacağını da açıkladı.

“MİLLETVEKİLLİĞİ ÖNERİSİNİ REDDETMİŞTİM”

24 Haziran seçimlerinde milletvekilliği görevini kabul etmediğini ve Anamur Belediye Başkanı olarak hayatını sürdürmek istediğini kaydeden Türe, “Bugün de Sağ olsun Genel Başkan Yardımcılarımızın şahsıma Genel Merkezde ve İttifak ile alınan Büyükşehir Belediyelerinde Daire Başkanlığı görevlerini tavsiye etseler de, Anamur’dan ayrılmayı hiç düşünmedim” dedi. Anamur’da mütevazı bir hayat süreceğini dile getiren Mehmet Türe, “Artık siz değerli hemşerilerimin arasında mütevazı bir hayat süreceğim. Çarşıda, pazarda, kafede, halı sahada, acı gününüzde, mutlu gününüzde yanınızda olacağım” diye konuştu.

“ANAMUR BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDECEĞİM”

Türe açıklamasını şöyle sürdürdü: “Anamur ve Anamurlunun yararına olan her şeyi destekleyeceğim, aleyhine olan her şeyin karşısında duracağım. Mersin Büyükşehir Belediyemizin ve Anamur Belediyemizin çalışmalarını yakinen takip edeceğim. Bu süreçte, asla siyasi hareket etmeyeceğim. Asla kişiselleştirmeyeceğim. Asla polemiğe girmeyeceğim. Etik olmayan, açık kimlik bilgisi olmayan yorum ve eleştirilere cevap vermeyeceğim. İyi niyetli, yapıcı eleştiri ve yorumları mutlaka cevaplayacağım.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle