Hoşgeldiniz  

24 YILLIK BAŞARININ SIRRINI AÇIKLADI!

admin | 20 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Buğra Kaan Atıl’a emanet etti.

Mezitli İlçesi Davultepe Belediyesi İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Mezitli İlçesi Davultepe Belediyesi İlkokulu öğrencilerinden 8 yaşındaki Buğra, Başkan Kocamaz’ın koltuğuna oturdu. Makam koltuğuna oturan 8 yaşındaki Buğra Kaan Atıl, gelecekteki hedefinin Belediye Başkanı olmak olduğunu belirtti.

 

Ziyarette Mersin İl Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuzhan Tülücü, Davultepe Belediyesi İlkokulu Okul Müdürü Yılmaz Polat, Davultepe Belediyesi İlkokulu öğretmenlerinden Ayşegül Uçan ile öğrencilerden Buğra Kaan Atıl, Muhammed Demir, Teslime Görkem Açıkgöz ve Eylül Nisa Balıkçı yer aldı.

 

Gelecekteki idealinin Belediye Başkanı olmak olduğunu ifade eden Buğra, Başkan Kocamaz’a hedeflerini anlatarak, Başkan Kocamaz’la sohbet etti. Ayrıca, Mersin’e tramvay yapmayı düşündüğünü, belediye binasının bahçesini düzenleyeceğini ve Mersin’e Milli Parklar yapmak istediğini de belirten minik Buğra, Başkan Kocamaz ile belediye başkanlığının nasıl yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

 

Sohbet esnasında Buğra’nın ciddiyeti üstüne Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Belediye başkanı her şeyden önce güler yüzlü olur” diye öğüt verdi.

 

KOCAMAZ BAŞARISININ SIRRINI ANLATTI!

 

Belediye Başkanı olduğu zaman memleketin problemleri ile karşı karşıya olacağını dile getiren ve minik Buğra’ya önerilerde bulunan Başkan Kocamaz, “Hedefin Belediye Başkanlığı ise şimdiden hazırlanacaksın. Kenti iyi tanıyacaksın, kentin problemlerin bileceksin ve ondan sonra da halkla iyi diyaloglar kuracaksın. Bizim vatandaşımız kendisine dokunan insanlarla yönetilmeyi istiyor. Belediye Başkanı, risk almayı bilecek, çalışmayı sevecek, memleketi sevecek, insanları sevecek ve kentin geleceği ile ilgili çekinmeden radikal kararlar alacak. Yoksa günü kurtarmaya yönelik yapılacak çalışmalar bir kenti ileriye götürmez, bilakis geriye götürür. Çünkü dünyada artık sadece ülkeler yarışmıyor, şehirler de yarışıyor. Şehirler de orada yaşayan insanların hayatını kolaylaştırma, mutluluğunu artırma ve kentin geleceğe yönelik tasarımlarını hayata geçirmek için çalışıyor. Ben 24 seneyi bitirdim Belediye Başkanlığım döneminde, bu 24 senede toplam 24 gün izin kullanmamışımdır. Onun için bunları göze al ve ona göre Belediye Başkanlığı’nı kendine hedef olarak seç. Şimdiden Allah yardımcın olsun” dedi.

 

Minik ziyaretçileri ile sohbet eden Başkan Kocamaz, çocuklara hayallerini ve ileride hangi meslek dalında çalışmak istedikleri sordu. Çocuklardan 10 yaşındaki Eylül Nisa Balıkçı doktor, 9 yaşındaki Teslime Görkem Açıkgöz beyin cerrahı, 8 yaşındaki Buğra Kaan Atıl Belediye Başkanı ve 10 yaşındaki Muhammed Demir de pilot olmak olduğunu söyledi.

 

Öğrenciler ayrıca ziyaret esnasında Başkan Kocamaz’ın kaleme aldığı “Türkiyem” şiirini okudular ve Buğra Kaan Atıl da annesinin Başkan Kocamaz’a ithafen yazdığı şiiri de seslendirdi.

 

Çocuklarla keyifli dakikalar geçiren Başkan Kocamaz, ziyaret dolayısıyla duyduğu mutluluğu dile getirerek, ziyarete gelen çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve onlara birer hediye takdim etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle