Hoşgeldiniz  

YEREL SEÇİMLER ÖNE ALINACAK MI? CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

admin | 20 Kasım 2017 | Genel, Gündem, Siyaset, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’un Maçka ilçesinde seçim tarihleriyle ilgili konuştu. Erdoğan, hem yerel hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tarih verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’un Maçka İlçesi’nde 11 Ağustos tarihinde PKK terör örgütü  mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından vatandaşlara hitap eden Erdoğan, 2019 seçimlerine ilişkin çok kritik açıklamalar yaptı.

 

Yerel seçimlerin erkene alınacağına ilişkin söylentileri Cumhurbaşkanı’nın bu açıklamasıyla da rafa kalktı.

 

Erdoğan, “İnşallah bu yolda 2019 unutmayın bir kırılma noktasıdır. Mart 2019’da belediye seçimlerini yapacağız, Kasım 2019’da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bir reform, inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Artık her şey eskisi gibi olmayacak, daha değişik bir sürecin içerisine gireceğiz. Ben siz kardeşlerime diyorum ki bütün kardeşlerime, şurada 16 ayımız var, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Her yere AK Parti’nin şu ana kadar icraatlarını anlatmaya var mıyız? Biz birliğin partisiyiz,  beraberliğin partisiyiz, kardeşliğin partisiyiz, ayrılığın gayrılığın değil. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle