Hoşgeldiniz  

YENİŞEHİR BELEDİYESİNE HALK-LİS’Çİ MECLİS ÜYESİ GELDİ! HAYIRLARA VESİLE OLSUN!

admin | 05 Ocak 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Serdar Çelik’in istifasının ardından boşalan üyeliğe 22 yaşındaki Destina Albayrak getirildi. Albayrak, liselerdeki sol örgütlemelerden olan Halk-Lis Genel Başkan Yardımcılığı da yapmasıyla tanınıyor.  

Mersin Yenişehir Belediye Meclisinin 2022 Yılı Ocak Ayı Olağan Toplantısının 1. Birleşimi Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde, Başkan Abdullah Özyiğit’in başkanlığında yapıldı.

Toplantı, meclis üyesi Serdar Çelik’in istifası nedeniyle boşalan üyeliğe Yenişehir İlçe Seçim Kurulu kararı ile seçilen Destina Albayrak’ın Başkan Abdullah Özyiğit tarafından divana davet edilmesiyle başladı. Türkiye’nin en geç belediye meclis üyelerinden biri olarak görevine başlayan 22 yaşındaki Destina Albayrak’ı tebrik eden Başkan Özyiğit, “Serdar Çelik 2,5 yılı aşkın süre görev yaptı. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Onun yerine Destina Albayrak, Yenişehir Belediye Meclis Üyesi olarak görevine başladı. Destina Albayrak’tan beklentimiz yaştaşlarının hakkını, hukukunu en üst seviyede korumak. Onların penceresinden hayata bakıp burada yaptığımız işlerde gençlere yeteri kadar dokunamamış isek bizleri uyarması, önerge vermesi ve gençlerin sesini burada yükseltmesi. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Destina Albayrak, Gezi olayları sırasında kurulan anti-emperyalist lise örgütlenmesi Halk-Lis’in Genel Başkan Yardımcılığı da yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle