Hoşgeldiniz  

YENİŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ŞOK! ÖZYİĞİT EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI BELEDİYEDEN UZAKLAŞTIRDI!

admin | 15 Aralık 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, aldığı şok son dakika kararıyla kulislerde bomba etkisi yarattı. Yıllardır Özyiğit’in en yakınında bulunan ve Belediye Başkanı olduktan sonra belediyede görevlendirdiği 2 isim, Abdullah Özyiğit’in talimatıyla görevden alındı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, göreve gelir gelmez güvendiği isimleri birimlerin başına yerleştirmişti.

Belediye Başkanı seçilmeden önce CHP İl Başkanlığı görevini yürüten Özyiğit, daha önce yönetimde yer verdiği yakın çalışma arkadaşlarından Sedat Özkan’ı Personel A.Ş’nin başına geçirmişti.

Yine en yakın çalışma arkadaşı Cemal Karakaya’yı önce Park Bahçeler’den sorumlu atamış, ardından buradan alarak Basın Yayın Şubesini Karakaya’ya bağlamıştı.

Abdullah Özyiğit, geçtiğimiz hafta aldığı ani bir kararla ilk olarak Cemal Karakaya’yı görevden uzaklaştırmıştı. Yenişehir’de ve CHP’de Karakaya depreminin etkileri sürerken, Özyiğit’ten bir şok hamle de Personel A.Ş’ye geldi. Özyiğit, Sedat Özkan’ın Personel A.Ş’deki görevini sonlandırdı.

Bu iki şok hamle CHP içinde infiale neden olurken, Belediyeye yakın kaynaklar Abdullah Özyiğit’in yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu öne sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle