Hoşgeldiniz  

YAVAŞ SEÇER, YAVAŞ… İTTİFAK YAPTIĞIN KIZILLAR BUNLARI YER DE, DEVLET YEMEZ!

admin | 09 Ekim 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sol bileşenlerin bir araya geldiği etkinlikte konuştu: “Ben devrimci bir büyükşehir belediye başkanıyım!”

Gelenekten Geleceğe, Mersin Dayanışma Platformunun Geleneksel olarak her yıl düzenlediği Pilav-Kavurma gününe HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan ve kendilerini solda addeden yapılarla bir araya gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, konuşmasında Türkiye’de devrimin başladığı ifade ederek, şok yarattı.

Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını savunan CHP’li Seçer, “Ne Ankara’dan ne de Washington’dan korkacağız. Bir olacağız. Türkiye’de artık değişim başlamıştır” diye konuştu.

BİR KEZ DAHA İTİRAF: “REFERANDUMDA BAŞLADI, 31 MART’TA DEVAM ETTİ”

Referandum sürecinin ardından CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiğini ifade eden Seçer, “Sayın Genel başkanımızla bir araya geldiğimizde kendisine bir CHP milletvekili olarak her Kürt Mahallesi’ne gittiğimi söyledim. Bu referandumun ardından Kürtlerin artık bizlerin öcü olmadığımızı anladıklarını ilettim. Sayın Genel başkanımız da bana, bu süreçte esas biz Kürtlerin öcü olmadığını anladık dedi. O günkü dayanışma bize 31 Mart sonucunu getirdi” diyerek bir kez daha Mersin’de kurulan CHP-HDP gizli ittifakını deşifre etti.

“DEVRİMİ MERSİN’DEN BAŞLATACAĞIZ!”

Devrimci bir yapıya sahip olduğunu belirten CHP’li Seçer’in, “Devrimci anlayışımız bu dönemde de devam edecek. Buradan bir kez daha söylüyorum, ben devrimci bir belediye başkanıyım. Bu ülkede devrimi Mersin’den başlatacağız” demesi kent kamuoyuna bomba gibi düştü.

Solcuların karşısında coşan Seçer konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz birbirimizin yol arkadaşıyız, yoldaşıyız. Türkiye’de değişim başlamıştır. Artık bu ülkede hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bizler ne Ankara’dan korkacağız, ne de Washington’dan korkacağız!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle