Hoşgeldiniz  

VAY TÜRKİYEM VAY! ANAMUR’DAKİ CİNAYETİ MÜGE ANLI ÇÖZDÜ!

admin | 22 Ocak 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Televizyoncu Müge Anlı, Anamur’da Ali Toprak’ın ölümüyle ilgili tüm sırrı çözdü! Cinayete kurban giden Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak, cinayeti işlediğini yayında itiraf etti. İşte detaylar:

Yeni bölümde Ali Toprak’ın ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak isteyen ailesi, Alime ile konuştu. Alime Toprak, diğer seraya gittiğini döndüğünde ise ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak’ın yerde yattığını söyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gördüğünü anlattı. Kendisinin o sırada bayıldığını söyledi. Her defasında diğer seraya gittiğini söyleyen Alime Toprak’ın gizli kamerada görülmemesi şüpheleri artırdı.

Bugünkü bölümde verilen reklam arasında ise şok bir gelişme yaşandı. Müge Anlı 22 Ocak Cuma Ali Toprak cinayeti Anamur katili ortaya çıktı. Tüm şüpheleri üzerine çeken Alime Toprak, eşini öldürdüğünü reklam arasında itiraf etti.

Öte yandan dünkü yayında da Şevki Sözen olay yeri fotoğrafına bakıldığında kanın farklı yere aktığını görüldüğünü bunun ölen kişinin pozisyonun değiştiği konusunda fikir verdiğini açıkladı. Ali Toprak’ın ilk darbe aldığı yerden bedeninin yer değiştirildiğini aslında cesedin içeri alındığını gösterdiğini ekledi. Başka yerde öldürülen Ali Toprak’ın seraya taşınmış olabileceği ve katilin sera içerisinde olduğu şüphesi üzerinde duruluyor.

Stüdyodaki sessizliği ile herkesi adeta çıldırtan Alime Toprak, 22 Ocak günü Müge Anlı’da acı gerçek ortaya çıktı. Alime Toprak, çocuklarını korumak için eşini öldürdüğünü söyledi. Ali Toprak’ın kendisine ve evlatlarına işkence yaptığını söyleyen Alime; son olanın kendisine dokunduğunu bu nedenle eşini öldürmek zorunda kaldığını söyledi.

22 OCAK MÜGE ANLI CANLI YAYINDA CİNAYET İTİRAFI!

Müge Anlı bugün canlı yayında Alime Toprak, stüdyoya geldi. Eşini öldürdüğünü söyleyen Alime, kendisini ve çocuklarını korumak için cinayeti işlediğini açıkladı. Alime, o gün bile serada eşinin kendisini dövdüğünü söyledi; ardından Ali Toprak’ın elinde bıçakla üzerine yürüdüğünü ölmemek için bunu yaptığını anlattı.

Şiddet gördüğünü hep saklayan Alime, eşi Ali Toprak’ın kumar oynadığını da anlattı. Eşinin ara sıra alkol kullandığını da söyleyen Alime Toprak;  ailesiyle bile görüşemediğini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle