Hoşgeldiniz  

VALİ-MÜFETTİŞ ZİYARETİNDE BÜYÜKŞEHİR GENEL SEKRETERİ KUTLUGÜN DE VARDI!

admin | 22 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP medyasının Vali Su-İçişleri Müfettişlerinin görüşme içeriğiyle ilgili yaptığı “ters algı” haberiyle ilgili şok bir detay daha ortaya çıktı. Büyükşehir’e yakın kaynaklar Vali Su-Müfettiş ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün’ün de yer aldığını açıklamaları, CHP medyasının oyununu ortaya çıkardı.

2019 Cumhurbaşkanlığı seçimiyle başlayan AK Parti-MHP ittifakının yerel seçimlere de taşınacak olması başta CHP medyasının fabrika ayarlarını alt üst ederken, Vali Ali İhsan Su ile Büyükşehir’de teftişlerini sürdüren İçişleri Bakanlığı Müfettişleri buluşmasıyla ilgili şok bir detay daha ortaya çıktı.

 

Vali Su’nun Taş Bina’da müfettişleri ziyaret etmesini, “Büyükşehir ihaleleriyle ilgili bilgi vermesi” olarak lanse edilmesini “gülünç” olarak nitelendiren Büyükşehir’e yakın kaynaklar, Vali Su ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün’ün de olduğunu açıklamaları, haberde yaratılmak istenen olumsuz algıyı da ortadan kaldırdı.

 

Büyükşehir’e yakın kaynaklar, Vali Su’nun İçişleri Müfettişlerine nezaket ziyareti gerçekleştirdiği, görüşmede ev sahibi olarak Kutlugün’ün de yer aldığı ve görüşmenin de oldukça samimi bir havada geçtiğini kaydettiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle