Hoşgeldiniz  

HDP’Lİ AKDENİZ YÖNETİMİNİN, TSK OPERASYONUYLA ÖLDÜRÜLEN PKK’LININ CENAZESİNE TAZİYE ÇADIRI KURARAK SAHİP ÇIKTIĞI TERÖRİSTİN MEZARINI ZİYARETE GİDEN DEM’LİYE, ALİ BOZAN DENİR!

admin | 20 Nisan 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile kurduğu kirli ittifakla Akdeniz Belediyesi’ni kazanan DEM Parti’nin Mersin Milletvekili Ali Bozan’dan yeni skandal hareket geldi. Sık sık Güneydoğu Bölgesinden sözde “Kürdistan” diye bahseden, terörist başı bebek katili Apo’ya özgürlük çığlıkları atan Bozan; partisinin Akdeniz Belediyesi’ni kazandıktan sonra bayram programı kapsamında, HDP’li Akdeniz yönetiminin taziye çadırı verdiği 2016’da TSK operasyonuyla öldürülen PKK’lı teröristin mezarını ziyaret ederek yeni bir skandala imza attı.

Yerel seçimlerde Mersin özelinde CHP ile kirli ittifak yapan DEM Parti, Akdeniz Belediyesini kazandı. PKK’lı firari terörist Faysal Sarıyıldız’ın yeğeni Hoşyar Sarıyıldız ile “İstiklal Marşını okumak zorunda değilim” diyerek meclis toplantısında İstiklal Marşını okumayan ve oğlu Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından öldürülen teröristin annesi Nuriye Arslan’ın eş belediye başkanı seçilmesinin önünü açan bu kirli ittifakın sonucunda terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti, Akdeniz Belediyesi’ni 8 yıl kayyum ve AK Parti döneminden sonra yeniden devraldı.

DEM Parti’de terörist başı bebek katili Apo’ya özgürlük çığlıkları atan ve Güneydoğu illerinden sözde Kürdistan diyen Mersin Milletvekili Ali Bozan’dan seçimlerden sonra yeni skandal geldi.

HDP’Lİ BELEDİYE YÖNETİMİNİN CENAZESİNE TAZİYE ÇADIRI KURDUĞU PKK’LININ MEZARINI ZİYARET ETTİ      

2016’da Cizre’de öldürülen PKK’lı terörist Sinan Kaya için dönemin HDP’li yönetimi tarafından kurulan taziye çadırına PKK posterleri asıldığı, belediye tarafından mevlit okutulduğu iddia edilmiş, olayın basına yansımasının ardından HDP’li Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk hakkında soruşturma açılmıştı.

HDP’li Akdeniz Belediyesi’ne kayyum atanması gerekçeleri arasında yer alan PKK’lı terörist cenazesine taziye çadırı kurulması ve içinin örgüt/terörist başı paçavralarıyla donatılması büyük tepki çekmişti.

İşte o dönem HDP’li Akdeniz Belediyesi yönetimin sahip çıktığı PKK’lı teröristin cenazesine, şimdi de DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’dan skandal hamle geldi.  

BAYRAMDA PKK MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

DEM Parti’nin Akdeniz Belediyesi’nin yeniden kazanmasının hemen ardından Ramazan Bayramı kapsamında PKK’lı teröristin mezarını Mersin’de ziyaret eden Bozan, bu hareketiyle tepki topladı.

KAYYUM ATANAN HDP’Lİ YÖNETİMİN SAHİP ÇIKTIĞI TERÖRİSTİN MEZARINA GİDEREK, BİR YERLERE MESAJ MI YOLLADI? BOMBA…

Her katıldığı etkinlikte terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük çağrısında bulunan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Ramazan Bayramı’nda seçimlerin hemen ardından dönemin HDP’li Akdeniz yönetiminin sahip çıktığı PKK’lı teröristin mezarını da ziyaret etmesi, manidar karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle