Hoşgeldiniz  

VAH CEHAPELİLER VAH!

admin | 31 Ağustos 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yerel seçimler öncesinde önseçim istemediğini olaylı PM toplantısında dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Mersinli CHP’liler facebook sayfası açarak “önseçim” taleplerini duyurmaya çalışıyor.

Kurultay tartışmalarını geride bırakmaya çalışan CHP, yerel seçimlere odaklanmaya çalışıyor ancak olaylı geçen ve tam 8 saat sürmesine rağmen sonuçlandırılamayan PM toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadeleri yeni bir kriz daha başlattı.

 

Kılıçdaroğlu’nun  PM  üyelerinden gelen, belediye başkanı adaylarının ön seçimle belirlenmesi talepleri üzerine “Ön seçim sağlıklı bir ortamda yapılmıyor ki. Tüzük kurultayında aktif-pasif üye ayrımını getirelim dedim, kabul etmediniz. Önseçimle aday belirledik de sanki yüzde 30 oy mu aldık” demesi önseçim isteyen partililerde hayal kırıklığı yaşattı.

 

“ÇANTACILAR, RANTÇILAR DEĞİL PARTİLİLER KARAR VERSİN”

 

Özellikle bol aday adayı olan Mersin’de kendisine Mersin Taban Hareketi diyen bazı CHP’liler sosyal medya üzerinden örgütlenerek, önseçim taleplerini genel merkeze duyurmaya çalışıyor. Facebook üzerinden sayfa açan Mersinli CHP’liler, “Önseçim istiyoruz. Partinin yerelde iktidarı ve demokratikleşmesi için, tepeden inme değil, partinin ve mücadelenin emekçilerini önünü açmak için önseçim istiyoruz. Çantacıları,rantçıları değil, partinin emekçileri karar versin. Genel merkezin kapılarında pis pazarlıklarla değil, üyelerin, partilerin özgür iradesiyle belirlensin belediye başkanları halk ile halkla birlikte, halkın yönetiminde olsun” diyerek ön seçim istediklerini duyurmaya çalışıyorlar.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle