Hoşgeldiniz  

UZUNKAYA KARDEŞLERDEN BİRİ GÖREVDEN ALINDI… EMNİYET’TE ŞOK DEĞİŞİKLİK!

admin | 18 Temmuz 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Şırnak Valisi Mehmet Aktaş atandı. Eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, bakanlık emrine alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ve valiliklere ilişkin Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, bakanlık emrine verilirken, yerine Emniyet Genel Müdürü olarak Şırnak Valisi Mehmet Aktaş atandı.

Öte yandan, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Valisi olarak atandı. Hakkari Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim ise Bayburt Valiliği’ne getirildi.

7 Haziran 2015’te gerçekleştirilen seçimler öncesinde AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı olan İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’nın abisi olan Celal Uzunkaya ani bir kararla merkeze alındı.  İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya son olarak İstanbul seçimleri sonrası tepki çeken bir yorumla gündeme gelmişti. Cafer Uzunkaya paylaşımında, “İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah’ım. Hak ve hakikat namına, aziz milletim ve ülkem için ihlasla çalışanlar her daim kazanmakta. Riyakar mütekebbirlerse, hiç kazanmadı ki. Artık başarısızlıkların müsebbipleriyle çözüm ve çıkış yolları konuşulmasın.” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle