Hoşgeldiniz  

TOLLU TÜRKİYE LİSTESİNE GİRDİ, TARHAN AKDENİZ LİSTESİNDE YER ALDI… İŞTE EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI ANKETİ!

admin | 19 Ağustos 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ORC Araştırma, 30 büyükşehirdeki en başarılı ilçe belediye başkanları anketi gerçekleştirdi. MHP’li Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu hem Türkiye hem de Akdeniz Bölge listesine girdi. CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da Akdeniz Bölge listesinde kendisine yer buldu.

ORC Araştırma 30 büyükşehirde 1-15 Ağustos 2020 tarihleri arasında 23 bin 200 katılımcıyla gerçekleştirilen ‘En başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları’ araştırması sonuçlarını açıkladı. Yüz yüze anket ve CATI yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmaya, nüfusu 10 binden düşük olan ilçeler dahil edilmedi.

TÜRKİYE LİSTESİNDE MÜKERREM TOLLU DA YER ALDI

İlk sırada Adana Seyhan Belediye Başkanı CHP’li Soner Çetin’in olduğu ankette ikinci sırada yüzde 62,1’lik oranla Ankara Mamak Belediye Başkanı AK Partili Murat Köse yer aldı.

Türkiye geneli listesinde Mersin’de bir tek MHP’li Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yer aldı. Tollu, memnuniyet oranında Türkiye genelinde 8. Sırada kendisine yer buldu.

AKDENİZ BÖLGE LİSTESİNDE MERSİN’DEN 2 İSİM VAR

ORC yaptığı ankette Büyükşehir ilçe belediye başkanlarını bölgelere göre de ayırdı. Akdeniz Bölgesi genelindeki ilk 10 listesinde Mersin’den de 2 isim yer aldı.

Aldığı memnuniyet oranıyla Türkiye 8.si olan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Akdeniz Bölge listesinde 2. Sırada yer aldı.

Akdeniz Bölge listesinde ilk 10’da kendisine yer bulan bir diğer Mersinli belediye Başkanı CHP’li Neşet Tarhan oldu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tahan da Akdeniz Bölge listesinin 8. Sırasında yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle