Hoşgeldiniz  

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU MERSİN’E GELİYOR

admin | 18 Eylül 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Genel Kurul sürecine giren MTSO’da daha önce yaptığı basın toplantısında aday olmayacağını açıklayan MTSO başkanı Şerafettin Aşut’a, bir veda ziyareti de TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan gelecek.

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, “Genel Kurul’da aday olmayacağım” demesinin ardından veda ziyaretlerine başlamış, Mersin’deki çeşitli kurum ve kuruluşlarla helalleşme sürecine girmişti.

 

MTSO eski Başkanı Kadri Şaman’ın vefatının ardından göreve gelen Şerafettin Aşut’a bir veda ziyareti de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun gerçekleştireceği bildirildi. Hisarcıklıoğlu, yarın Mersin’e gelerek MTSO’yu ziyaret edecek, burada iş dünyasının önde gelen isimleriyle birlikte Aşut ve üyelerle de görüşecek.

 

Aşut’a yaptığı çalışmalarla ilgili teşekkür edecek olan Hisarciklıoğlu’nun yeni dönem için de üyelere yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşlerini aktaracağı da kaydedildi. Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasında Aşut’tan devralınacak bayrağın, daha da yukarı taşınması temennisinde bulunacağı da ifade ediliyor.

 

TOBB başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Mersin ziyaretine Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın ev sahipliği yapacağı kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle