Hoşgeldiniz  

TAŞ BİNA’DA HDP’YE YER AÇIN… İŞÇİ FAZLASI VARDI HANİ… BÜYÜKŞEHİR 100 İŞÇİ ALIMI İÇİN İŞKUR’A BAŞVURDU

admin | 28 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İşçi fazlası olduğu gerekçesiyle performans değerlendirmeleri silahıyla sudan bahanelerle işçi çıkaran Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Park Bahçeler bünyesinde çalıştırılmak üğzere 100 kadın personel işe alacağını duyurdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahada görev yapmak üzere toplam 100 kadın personel alımı için ilana çıktı. İŞKUR üzerinden ilana çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilanlarının 25 Eylül tarihinde yayınlanmaya başladığı ve 1 Ekim tarihinde kaldırılacağı bildirildi.

Alınacak kadınların 50’si, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvar, sokak ve meydanlarda görevlendirilecek. Diğer 50’si ise, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda ise çim biçme, budama, çiçek ve ağaç dikimi, ilaçlama, gübreleme, toprak takviye-tesviye, parklarda genel temizlik ile çiçek, çim, ağaç sulama gibi işlerde çalışacak. 

Son günlerde Büyükşehir ve MESKİ bünyesinde önceki dönemde işe alınan işçileri performans değerlendirmesi bahanesiyle sorgusuz sualsiz işten çıkaran Büyükşehir yönetiminin, yerel seçimlerde ittifak yaptığı HDP’ye verdiği sözü tutmak için kadro boşalttığı iddia edilmişti.

İşçi fazlasını gerekçe göstererek işçi çıkaran Büyükşehir’in “kadın istihdamı” diyerek topluma şirin gözükmeye çalışması da manidar karşılandı.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle