Hoşgeldiniz  

TALAY: “KİMSE KENDİSİNİ GENEL BAŞKANIN ADAYI OLARAK GÖSTERMESİN”

admin | 06 Ekim 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı İstemihan Talay, memleketi Tarsus’ta, Tarsuslu diğer CHP’li Büyükşehir Başkan aday adaylarına mesaj gönderdi: “Hiç kimse kendisini Genel Başkanın adayıymış gibi göstermesin!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siyasi İşlerden Sorumlu Danışmanı İstemihan Talay, memleketi Tarsus’ta partililerle buluştu.

 

Burada kendisine partililer tarafından yöneltilen “Bazı adaylar kendilerini genel başkanın adayı olarak tanıtıyor, bu doğru mu?” sorusu üzerine şöyle konuştu:

 

“Sayın genel başkanımızın belirlediği bir aday yoktur. Büyükşehir belediye başkan adaylarını vakti gelince Sayın Genel Başkanımız açıklayacaktır. Sayın genel başkanımızın adaylık konusunda kimseye verilmiş sözü yoktur. Hiç kimse kendisini adaymış gibi göstermesin. Bu doğru değil. Bakın biz burada 2019 yerel ve genel seçimlerinde büyük bir başarıya imza atmak için hedef gösteriyoruz. Mersin’de yerel seçimlerde yüzde 45 almayı hedefliyoruz. Bunu başaracağız.”

 

Talay’ın bu sözleri tıpkı kendisi gibi CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu’na gönderilmiş mesaj olarak yorumlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle