Hoşgeldiniz  

SU EKSİKLİĞİNDEN DEĞİL, YETERLİ ÖNLEM ALINMADIĞI İÇİN YAYLALAR SUSUZ KALMIŞ! SEÇER İTİRAF ETTİ!

admin | 09 Ağustos 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yaylalarda Kurban Bayramı’nda yaşanan susuzluğa CHP’li Vahap Seçer’den itiraf geldi: “Öngördüğümüz bir sorundu ama biz yeterli önlemi almadık!”

Kurban Bayramında Mersin’in yaylalarını susuz bırakan MESKİ’de Genel Müdür Alaeddin Alkaç’ı görevden alan CHP’li Vahap Seçer, bazı şube müdürlerini de değiştirmişti. MESKİ’nin sadece akraba ihaleleri ve vatandaş şikayetiyle gündeme gelmesinin siyasi sorumluluğunu da kaldıramayan Vahap Seçer, MESKİ’nin yeni yönetimine ültimatomu verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MESKİ Genel Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette son atamalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Bu bir bayrak yarışı. Makamlar kalıcıdır ama orada görev yapan değerli arkadaşlarımız zaman zaman değişebilirler. Burada temel amaç, temel ilke, prensip Mersin halkına hizmet etmektir. En iyi hizmeti yapmak bizim temel amacımız olmalı” dedi.

BİLE BİLE ÖNLEM ALMADIĞINI İTİRAF ETTİ

Silifke’nin Kırobası Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vahap Seçer’in, yaylalardaki su sorununun su kaynaklarındaki azalmadan kaynaklanmadığın, artan nüfusa kendilerinin yeterli önlem almadığını itiraf etmesi de yönetim zaafını ortaya koydu.

Kurban Bayramı öncesinde su sorunu yaşanabileceğini öngördüklerini kaydeden CHP’li Vahap Seçer, “Bu bizim için bir gösterge oldu, gelecek yıl önlemi alacağız ve su sorunu yaşanmayacak” demesi şaşkınlıkla karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle