Hoşgeldiniz  

ŞOK…ŞOK…ŞOK… TARSUS CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE ŞANTAJ… SAVCILIK OLAYA EL KOYDU!

admin | 23 Mayıs 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Ali Erhan Okyay’ı tuzağa düşürdükten sonra montaj görüntülerini çekerek, şantaj yapan şebekeye direnen Okyay’ın “Şantaj yapılıyor” diyerek Savcılığa başvurmasının ardından ortalık karıştı. Dün gece Tarsuslu bir gazeteci gözaltına alındı. İfadesi alınan gazetecinin cep telefonu ve bilgisayarına incelenmek üzere el konulduktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Tarsus’ta dün yaşanan olay ortalığı ayağa kaldırdı. Tarsus Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Erhan Okyay’ı tuzağa düşürerek montaj görüntülerini kayda alıp, yayma şantajı yapan kişi veya kişilere direnen Okyay’ın Savcılığa başvurmasıyla olay bir anda büyüdü.

Geçen hafta kendisine “zorla yaptırılmak istenen istekler üzerinden şantaj yapıldığı” gerekçesiyle Savcılığa başvuran Ali Erhan Okyay şantajcı şebekeye boyun eğmeyince, görüntüler servis edildi.

BİR ZANLI GÖZALTINA ALINDI… SORGUSUNUN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI!

Montaj görüntülerin servis edilmesinden bir gün önce sosyal medyada yayın yapan bir gazetenin Sahibi konumundaki Gazeteci S.H, Okyay’a “Son sözüm… İstifa et… Etmezsen bu kaseti yayınlayacağım” diye açık açık yazınca apar topar gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan S.H’nin cep telefonu ve bilgisayarına incelenmek üzere el konulurken, sorgusunun ardından gece saatlerinde serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA GENİŞLİYOR

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Tarsus Emniyeti de soruşturmayı genişletti. Teknik inceleme başlatan Emniyet’te soruşturma genişledikçe gözaltıların artabileceği ileri sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle