Hoşgeldiniz  

ŞOK GELİŞME… CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR ŞİMDİ DE İŞÇİ SERVİSLERİNİ KALDIRDI!

admin | 28 Aralık 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin işçi karşıtı tutumu artarak sürüyor. Son olarak personeli yerine götüren servisler kaldırıldı. Ücretsiz olarak belediye otobüslerinden yararlanma haklarını hafta içi günde 2 sefere çekti. Hafta sonu kullanımı ise yasaklandı!

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – CHP’li Vahap Seçer yönetiminin personeline uyguladığı zulüm, artarak sürüyor. Son olarak bünyesinde çalışan işçi ve memurlar için kullanılan personel servislerinin kaldırıldığı bildirildi.

Büyükşehir personeline belediye otobüs kartları çıkartan CHP’li yönetim, kartlara da günde 2 sefer biniş yapacağı kredi yükledi. Hafta sonu kullanımından da personel mahrum bırakıldı.

Biniş kartları için taahhütname imzalatan CHP’li Seçer yönetimi, personele biniş kartlarını “fazladan” kullanmayacağını ve başkasına kullandırtmayacağına dair sözü verdirtti. Fazladan kullanım tespit edildiğinde haklarında işlem yapılacağı da personele bildirildi.

Yine taahhütnameye göre Belediye tarafından personelin o günkü mesai için araç tahsis edildiği takdire biniş kartlarını kullanmayacaklarına dair imzalar alındı.

İŞTE PERSONELE İMZALATILAN O ŞOK TAAHHÜTNAME:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle