Hoşgeldiniz  

SİYASET AKADEMİSİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÖDÜLÜNÜ BAŞBAKAN’DAN ALDI

admin | 25 Ocak 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Akdeniz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ömer Erim, Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen Siyaset Akademisi’nin Türkiye 1.’si olmuştu. Erim, birincilik ödülünü Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.

erimödülbaşbakan

Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen programla Siyaset Akademisi’nin yeni dönem ödülleri verildi. Ak Parti Akdeniz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Erim aldığı sonuçla hem Mersin hem de Türkiye 1.si olmuştu. Erim, Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen programla ödülünü Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden aldı.

 

Erim’i ilk kutlayan isim de Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan oldu. Özturan, program sonrası yaptığı açıklamada, “Ak Parti Genel Merkezi Ar- Ge Başkanlığınca gerçekleştirilen Siyaset Akademisi sonuçlarına göre, Türkiye Birincisi olan Ak Parti Akdeniz İlçe Yönetim Kurulu üyemiz, değerli kardeşim, dava ve yol arkadaşım Avukat Ömer Erim, Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından kabul edildi ve Birincilik ödülünü aldı. Bizlere bu mutluluğu ve sevinci yaşatan ilce yönetim kurulu üyemiz Ömer Erim’e Akdeniz İlçe Teşkilatım Adına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle