Hoşgeldiniz  

ŞİMDİ ÇIK İŞİN İÇİNDEN ÇIKABİLİRSEN! MARTI SCOOTERLARA TRAFİK CEZALARI BAŞLADI…

admin | 07 Ağustos 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediyesi ile Mersin Büyükşehir’i karşı karşıya getiren scooter olayında flaş gelişme yaşanıyor. UKOME kararı olmadığı gerekçesiyle Akdeniz Belediyesi’ni kullandığı Martı marka scooterlara Türkiye genelinde trafik polislerinin ceza kesmeye başladığı haberi şok yarattı.

Trafik polisleri ve trafik zabıta ekipleri karayolunda giden Martı sürücülerine 130 TL ceza kesiyor. Ceza tutanağında ise işlenen suçun “Karayolunda elektrikli scooter kullanmak” olduğu görülüyor.

Ceza yiyen bir Martı sürücüsü Emir Sönmez, bu tutanağı Twitter hesabı üzerinden paylaşarak “Bugün Martı kullanmaktan ceza yedim” açıklamasında bulundu.

GÜLTAK, “DEVLET MESELESİ” DEMİŞTİ, MARTININ CEOSU DA “YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE” DEDİ

YouTube kanalı Capslock’a konuk olan Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem, Martı ile ilgili detaylı bilgi verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Öktem’e Martı cezası konusu soruldu. Bunların münferit olaylar olduğunu belirten Öktem, “Devlet başa kuzgun leşe” ifadesini kullandı. Öktem’in, “Bu cezalar münferit olaylar. Trafiğe aykırı hareket ederseniz, ceza yersiniz. Devletimiz ne derse olur” demesi dikkat çekti.

UKOME kararı olmadığı gerekçesiyle Martıları bağlamak için Akdeniz Belediyesine baskın düzenleyen Mersin Büyükşehir’le yaşananlar için de Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, devletin yeni düzenleme yapacağını kaydetmişti.

İŞTE O CEZA:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle