Hoşgeldiniz  

SIKIŞINCA ANCA HAKARET! CHP’Lİ SEÇER ŞİMDİ DE PREZERVATİFİN ÜNİVERSİTELERDE DAĞITIMINI ELEŞTİRENLERE “CAHİL” DEDİ!

admin | 13 Aralık 2019 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eleştiriye karşı tahammülsüzlüğü kullandığı kelimelere yansıdı. Üniversite’de bekar öğrencilere prezervatif dağıtımını eleştirenlere “Cahil” diyerek hakaret eden Vahap Seçer’in, topu Sağlık Bakanlığı’na atması da tepki çekti.

1 Aralık Dünya AIDS Günü etkinlikleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin Üniversitesi kampüsünde bekar öğrencilere prezervatif dağıtması büyük tepki çekmişti. Evlilik dış ilişkileri meşrulaştırdığı gerekçesiyle gerek Mersin kamuoyunca gerekse de ulusal basın tarafından eleştirilen uygulama bugün Meclis oturumunda bir kez daha CHP’li Seçer’e soruldu.

CHP’li Seçer, “O prezervatifleri biz almadık. Sağlık Bakanlığı ile protokolümüz var. HIV artışında Mersin en çok artış olan iller arasında. Cahil geçiyor klavyenin başına, bize her şeyi söylüyor. Ama Meclis üyeleri araştırmalı. Kaldırın telefonu bize sorun. Bana bu olay geldiğinde herhangi bir açıklama yapmayacaktım. Ama siz gündeme getirdiniz, bize de kamuoyuna açıklama şansı doğdu.  Bizim için konu kapanmıştır. Bu konuyu Sağlık Bakanlığı’na bildirin. ‘Bu bizim örf ve adetlerimize aykırı’ deyin” ifadelerini kullandı.

SEÇER BİR TÜRLÜ NEYE TEPKİ VERİLDİĞİNİ ALGILAYAMADI!

Sağlık Bakanlığı ile yapılan sözleşme gereği toplumu bilgilendirmesi gereken CHP’li Belediye, bir adım daha ileri giderek eğitim yuvasında bekar gençlere bilgilendirmenin ötesinde prezervatif vererek, evlilik dışı ilişkileri de meşrulaştırmasına verilen tepkiyi algılayamayan CHP’li Seçer’in de belediyeyi eleştirenlere Cahil” yakıştırması yapması da tepki topladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle