Hoşgeldiniz  

ŞERİFE TAMAM DA BU “A” KİM?

admin | 07 Ağustos 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, bugünkü köşesinde FETÖ’den ihraç edilen Hakim’le “A” kısaltmalı birisinin Kocamaz’a kurulan kumpasla ilgili konuşma kayıtlarını yayınladı. Mersin kamuoyunda şimdi gözler “A”nın kim olduğuna çevrildi.

15 Temmuz hain kalkışmasının ardından başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında devam eden Mersin Büyükşehir FETÖ yapılanması davası sürecinde ortaya atılan şok bir iddia Mersin kamuoyunca dikkatle takip ediliyor.

 

Sabah Gazetesi köşe yazarı Ersin Ramoğlu tarafından ortaya atılan iddiada eski Başkan CHP’li Macit Özcan’ın Büyükşehir FETÖ operasyonunda rolü olduğunu kanıtladığı öne sürülen konuşma kayıtlarının çözümleri yayınlandı.  Konuşmalar FETÖ’den meslekten ihraç edilen Hakim Şerife Gökçen ile “A” kısaltmalı ve Macit Özcan’ın “ulağı” olduğu tahmin edilen kişiler arasında geçiyor.

 

İŞTE RAMOĞLU’NUN KÖŞESİNDEKİ KONUŞMA KAYITLARI DÖKÜMÜ:

 

A.: Merhaba nasılsınız efendim?

ŞERİFE GÖKÇEN: Merhaba… Buyurun.

A.: Macit Bey davası için rahatsız ettim. Savcı diretiyor. Nasıl bir politika uygulayacağız acaba biraz tedirginler malumunuz.

ŞERİFE GÖKÇEN: Ben gerekeni söyledim, davaya bakacak olan hâkim gönül dostumuz, ona da gerekli şeyler söylendi.

A.: Anladım efendim bir problem yaşamadan çıkacağız o zaman.

 

***

 

Hakim Şerife Gökçen’le aralarında geçen bir başka konuşmada şöyle:

A: Merhaba Macit Bey’in hediyesini beğendiniz mi?

ŞERİFE GÖKÇEN: Sağ olun beğendim, buyurun..

A.: Bilginiz vardır Macit Bey ve ailesi ile uğraşan Burhanettin Kocamaz için ne yapılabilir? Baskı yapıyor, şunu nasıl tepetaklak edebiliriz? Bedeli ne olursa olsun biz razıyız. Macit Bey soruyor da?

ŞERİFE GÖKÇEN: Adına delilli bir dava açarsanız başını derde sokarım. Ya da bir ihbar uygulaması ile evi barkı aranabilir. Emniyet ile görüşülüp daha farklı uygulama da olur.

A: Mesela birini tanık tutsak içeri attırabilir miyiz?

ŞERİFE GÖKÇEN: İçeri attırmak bir ihtimal. Düşünülecek bir konu. Ama bunlar buradan yazılıp görüşülecek bir şey değil. Külfeti ağır olur.

 

KİM BU “A”?

 

Şimdi Mersin kamuoyu Özcan’ın ulağı olan A’nın kim olduğuna kilitlendi. A’nın kimliğinin tespit edilmesiyle iddiaların doğruluğunun tespitinin de kolaylaşacağı konusunda kamuoyu ortak görüşe hakim.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle