Hoşgeldiniz  

ŞEHİT KOMANDO CAN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

admin | 12 Aralık 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Şırnak’ın Gabar Dağı Ziyaret Tepe mevkiinde, bölücü terör örgütü tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Piyade Söz. Er Hacı Mustafa Can, binlerce vatandaşın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Gülnar İlçesi MerkezUlucami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Baki Şimşek, Aytuğ Atıcı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, il ve ilçe protokolü, askeri ve mülki erkan, Şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Piyade Söz. Er Hacı Mustafa Can’ın naaşı, evinin önüne getirilerek ailesinden helallik alındıktan sonra İshaklar Mahalle Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi.

 

Cenaze töreni boyunca şehidin ailesi ile yakından ilgilenen Vali Ali İhsan Su ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, törenin ardından Şehidin naaşı üzerine örtülen bayrağı ailesine teslim ederek Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de başsağlığı dilediler.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle