Hoşgeldiniz  

SANSASYONEL HABER’E “YALAN HABER YAPIYOR” DİYENLERE YARGI TOKADI

admin | 16 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir FETÖ davasının 4. Oturumunda tanık sıfatıyla ifade veren Başkan Burhanettin Kocamaz ifadesinde Gazeteciler Vahap Şehitoğlu ve Mustafa Göktaş’ı kumpas kurmakla itham etmişti. Bu ifadeyi yayınladığımız için habere erişim engeli de getiren Gizli Tanık kumpası yöneticisi Mustafa Göktaş’a cevap yüce Türk yargısından geldi.

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin ardından yurt genelinde başlatılan operasyonlar kapsamında başlayan Büyükşehir Belediyesi FETÖ davasının 4. Oturumunda tanık sıfatıyla ifade veren Başkan Burhanettin Kocamaz ifadesinde “Bazı emniyetçilerle birlikte gazeteciler Mustafa Göktaş ve Abdulvahap Şehitoğlu bize kumpas kurdu” demişti.

 

Başkan Kocamaz’ın ifadesini haberleştirdiğimiz 12 Mayıs-13 Mayıs 2017 tarihli haberlere de Göktaş ve Şehitoğlu kişilik hakları zedelendiği gerekçesiyle erişim engeli kararı aldırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Mersin’de Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreteri, daire başkanları ve çok sayıda saygın isme kumpas kurarak iftiralar attığı kesinleşen Gazeteci Mustafa Göktaş, bununla da yetinmemiş İnternet haber sitemiz imtiyaz sahibi Derviş Sönmez’e ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a iftira ve hakaretten şikayette bulunmuştu.

 

Şikayeti değerlendiren Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, Derviş Sönmez’in yaptığı haberin Burhanettin Kocamaz’ın Mersin 7. Ağır Ceza’da verdiği resmi ifadeyle örtüştüğünü, ifade tutanaklarına göre haberleştirildiğini, yaptığı haberde suç unsuruna rastlanmadığına hükmederek, kovuşturmaya gerek yoktur kararı verdi.

 

YALAN HABER DİYEREK KENDİLERİ YALAN HABER YAPTI!

 

Kişilik hakları zedelendiği gerekçesiyle erişim engeli kararı aldıran Gizli Tanık kumpasçısı Göktaş ve işbirlikçileri Mersin’in en güvenilir ve en cesur haber sitesinin yaptığı bu haber için “Yalan habere erişim engeli” başlıklarıyla duyurmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle