Hoşgeldiniz  

RAMOĞLU’NDAN ÖZYİĞİT’E: “MACİT’LE AYNI DÖNEMDE İL BAŞKANI DEĞİLMİŞ. EEE, YANİ…”

admin | 07 Ağustos 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu ile CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit arasında restleşme büyüyor. Özyiğit’in açıklamalarına yanıt veren Ramoğlu, “Değil tekzip boynumu vursalar dahi bu işin peşini bırakmam” diyerek yangını daha da büyüttü.

Geçtiğimiz hafta başı yazdığı köşe yazısında CHP’li eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın şimdiki Başkan Burhanettin Kocamaz’a kumpas kurduğuna ilişkin belgeleri kaleme aldığı yazısında CHP Mersin İl başkanı Abdullah Özyiğit’in de adını geçirmişti.

 

Bunun üzerine basın toplantısında açıklama yapan CHP’li Özyiğit, Ramoğlu’na tekzip yolladığını söyleyerek geçiştirmişti. Tekzibin içeriğine ilişkin herhangi bir detay da basınla paylaşmamıştı.

 

Ramoğlu bugünkü köşe yazısında Özyiğit’le ilgili de iddialarını sürdürdü. Ramoğlu, “Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, CHP’li eski başkanla ilgili iddiaları soruşturuyor. Abdullah Özyiğit, Macit Özcan’la aynı dönemde görev yapmadığını söyledi. Benim bakışım şudur: “Kim devleti dolandırdıysa, Kim devletin milletin malını aşırdıysa, Kim rüşvet alıp rüşvet verdiyse, Kim ihaleye fesat karıştırdıysa, Kim belediyeleri fütursuzca yönetiyorsa, Kim şantaj, gasp, tehdit ettiyse, Kim vatana ihanet ettiyse, Kim milletin silahını millete çevirdiyse, Kim tüm gerçekleri bildiği halde, masum ve mazlum insanları harcıyorsa, Kim zalimce zulmediyorsa, Kim bu zulmü bilip sessiz kalıp susuyorsa, Ateş dolsun yüreklerine… Mesele de budur yani. Değil tekzip, boynumu vursalar dahi bunların peşini hayatta bırakmam” ifadeleriyle Özyiğit’e yüklendi.

 

Ramoğlu Özyiğit’le ilgili elinde daha çok belge olduğunu da savundu: “CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit’e gelince… Onunla ilgili de elimde çok belge var. İnceliyorum… Zaman gazetesine verdiği desteği de biliyorum.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle