Hoşgeldiniz  

RAMOĞLU’NDAN BOMBA İDDİA… MERSİN YENİŞEHİR DE SIRADA!

admin | 08 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelindeki belediye incelemelerinin ardından görevden alınan belediyeler listesini açıklayan Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, sıradaki belediyeler listesinde CHP’li Yenişehir Belediyesi’nin de olduğunu öne sürdü.

İçişleri Bakanlığı’nın Türkiye genelindeki belediyeleri incelemelerini sürdürüyor. İncelemeler derinleştikçe de sorumlu belediye başkanları görevden alınıyor.

 

Konuyla ilgili bir bomba iddia Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’ndan geldi. CHP’li belediyeler üzerinden yazısını sürdüren Ramoğlu, operasyon gerçekleşecek CHP’li belediyelerin listesini de yayınladı. Ramoğlu, “Şimdi sırada hangi belediye var? İstanbul Şişli, Adana Seyhan, Mersin Yenişehir. İzmir ve malum ilçeleri de. Ama şimdi Bakırköy Belediyesi’nin adı geçiyor. Hani Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz gecesini evinde geçirdiği Bülent Kerimoğlu var ya; işte onun belediyesi…” diyerek şok yarattı.

 

1999’da Yenişehir Belediye Başkan Adayı olan, 2004’ten beri de Mersin’in Merkez Yenişehir İlçe Belediye Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Genç’in Ramoğlu’nun bu iddialarına ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle