Hoşgeldiniz  

RAMOĞLU YİNE MACİT’E ÇAKTI: “SÖZCÜ GAZETESİ, ADAMSA GELSİN MERSİN 5. AĞIR CEZA’YA BAKSIN”

admin | 17 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sözcü Gazetesi’nin “Ak Parti, CHP’li belediyeleri çalıştırmamak için müfettiş gönderiyor” iddiasına Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, CHP’li Mersin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan üzerinden yanıt verdi.

Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk imzalı habere göre, İçişleri Bakanlığı 20’ye yakın CHP’li belediyeye müfettiş gönderdiği, özel denetim yapan müfettişler belediyelerin ihaleleri ile imar uygulamalarını mercek altına aldığı ifade edilmesinin üstüne bugünkü köşesinden iddiaya sert yanıt veren Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Özcan davalarına dikkat çekerek, iddiayı yalanladı.

 

Sözcü Gazetesi’nin iddiasını “yalan” olarak niteleyen Ramoğlu, “AK Parti bu belediyeleri çalışamaz hale getirmek için müfettiş gönderiyormuş ha! Ve CHP böyle yıpratılacakmış ha! Utanmazların yalanına bakın. CHP’li belediyelerde asla yolsuzluk olmaz öyle mi? İmar rantı yaşanmaz ha? FETÖ’cü değiller yani, Asla asla asla… Ulan her kepazelik bunlarda… Rantın ve ahlaksızlığın da şampiyonudurlar. Karı kız işini severler, Rüşvet almayı da… İçlerinde temizi yok mu? Var ama çok az…” ifadelerini kullandı.

 

Sözcü Gazetesi’ne çağrı yapan Ramoğlu, “Sözcü adamsa gelsin Mersin 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki 2015/369 esas nolu dosyaya baksın… İçinde neler olduğunu bir görsün. Ya da Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki 2017/397 esas nolu davaya baksın… İlki üç dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış Macit Özcan’a ait… Adam başkan mıydı çete reisi mi belli değildi. İkincisi de eski Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır’a ait… Onun da Özcan’dan aşağı kalır yanı yok. Macit Özcan ayrıca deniz kenarında kanuna aykırı olarak yaptığı Denizpark projesiyle de devleti 30 milyon lira zarara uğrattı. İşte böyle…” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle