Hoşgeldiniz  

PAÇASINI KURTARMAK İÇİN KENDİSİNE İFTİRA ATAN CHP’Lİ SEÇER’E, BURHANETTİN KOCAMAZ ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

admin | 19 Ağustos 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kurban Bayramı’nda yaylaları susuz bırakan ve vatandaşın karşısında kendisini kurtarmak için Kocamaz dönemine iftira atan CHP’li Vahap Seçer’e ateş püskürdü.

Kurban Bayramı’nda yaylaları susuz bırakan ve vatandaşı mağdur eden CHP’li Vahap Seçer, yayladaki vatandaşların tepkisinden ilk olarak sıcağı sıcağına önceki dönemi suçlayarak kurtulmaya çalışmıştı.

GÖZNE’DE KOCAMAZ DÖNEMİNİ SUÇLADI, MARA’DA KENDİ İHMALLERİNİ İTİRAF ETTİ!

Seçer, Gözne’de yaptığı konuşmada, “Bu susuzluğu daha önce de yaşadınız. Bunu o zaman 5 yıl yatan yönetime neden söylemediniz?” iftirasını atarak kendisini kurtarmaya çalışmıştı. Günü kurtaran Seçer, hemen ardından MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç’ı görevden almıştı. Daha sonra Silifke’nin Mara Köyü’nde yaptığı açıklamada Seçer, “Bu sorunu öngörmedik değil. Hazırlıklı olmalıydık” diyerek kendi hatalarını itiraf etmişti.

KOCAMAZ’DAN SERT YANIT: “ALLAH’TAN KORK!”

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Seçer’in bu iftirasını sosyal medya hesabından sert yanıt verdi. 

Burhanettin Kocamaz, “Vatandaşı Kurban Bayramında günlerce susuz bıraktınız! İşin içinden çıkamayınca da bizi suçladınız. Bahaneler üreterek beceriksizliğinizin üzerini örtemezsiniz! Bahaneler üreterek sorumluluktan kaçamazsınız” dedi.

“Bizim 5 yıl boyunca yattığımızı ifade ettiniz” açıklaması yapan Burhanettin Kocamaz, “Allah’tan korkunuz! Yazıktır! Günahtır!” diyerek tepkisini dile getirdi.

“MERSİN LİYAKATSİZ KADROLARIN ELİNDE!”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin liyakatsiz kadroların elinde olduğunu savunan Kocamaz, “Anladığım kadarıyla Mersin liyakatsiz kadroların elinde! O liyakatsiz kadrolar da Vahap Başkan’a yanlış ya da eksik bilgiler veriyor! Oysa bütün belgeler elinizde! Bizim sizin susuz bıraktığınız yerlere 5 yıl boyunca hangi hizmetleri götürdüğümüz elinizin altındaki kayıtlarda var. Bizim dönemde, o sizin susuz bıraktığınız bölgelerde hangi iyileştirmeleri yaptığımızı halkımız gayet iyi biliyor” dedi.

KOCAMAZ BOMBAYI PATLATTI: MEMBRANLI HAVUZDA SU TUTMADILAR!

Yaylalarda yaşanan ve günlerce süren su kesintisiyle ilgili de konuşan Burhanettin Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ayvagediği’ndeki membranlı havuzda su tutmayıp, güneşin altında bırakarak lime lime ederseniz elbette vatandaşımıza bayramda su veremeyip mağdur edersiniz! Hadi, suçu bize yükleyerek işin içinden çıkmak istediniz! Peki, bizler suçlu idiysek bu mağdur olan vatandaşlarımız, bu Mersin Halkı size sormaz mı? O zaman MESKİ Genel Müdürünü neden görevden aldınız? Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış! Sizin yalan ve iftiralarınız bırakın yatsıyı, ikindiye bile kalmıyor!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle