Hoşgeldiniz  

ÖZCAN’IN AVUKATI ALİ MAHİR’DEN SKANDAL PAYLAŞIM!

admin | 08 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Kongresi’nde Adil Aktay’ı destekleyen eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın avukatı ve 2019 seçimlerinde CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Mahir Başarır’dan diğer aday Serhat Servet Dövenci ve destekçilerine hakaret ve iftira içeren paylaşım geldi.

CHP Mersin İl Kongresi’ne sayılı günler kala saflar netleşiyor. Saflar netleştikçe de sinirler iyice geriliyor. Adil Aktay ve destekçisi ilçe başkanları CHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme talepleri olumlu karşılık bulamayınca Aktay destekçilerinde moraller bozuldu.

 

Eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın Avukatı ve CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ali Mahir Başarır da sinirlerinin gerilmesiyle skandal bir paylaşıma imza attı.

 

Genel Merkez’de Genel Başkan kapısında bekleyen Aktay ve beraberindeki ilçe başkanlarının resimlerini paylaşan Başarır, fotoğrafın üstüne yazdıklarıyla diğer aday Serhat Servet Dövenci ve destekçilerine ağır hakaretlerde ve iftiralarda bulundu. Başarır’ın “Dokuz ilçe başkanımız karakterli bir duruş sergiledi ve bir karar verdi; Mersin de bir karar verecek ya zehir tüccarları büyükşehir ihalecileri partimize şekil verecek ya da gerçek irade; tabanın olacak… Mersin’e ADİL bir başkan lazım” yazması şok yarattı.

 

Paylaşımı görenler Başarır’ın kimi ve ya kimleri kast ettiğine kilitlendi. Şimdi partililer Başarır’ın iddia ettiği CHP’deki Zehir tüccarı olarak adlandırdıkları isimlerin kim olduğunu tartışırlarken, aynı zamanda avukat olan Başarır’ın “iddiasını ispatlamakla yükümlü” olduğuna da dikkat çektiler.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle