Hoşgeldiniz  

NEYMİŞ, BAHÇELİ VE ERDOĞAN MERSİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI OLSUNMUŞ, FİKRİ’NİN KARŞISINA ÇIKSINMIŞ!

admin | 03 Ekim 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Fikri Sağlar, Büyükşehir aday adaylığını “siyasi gelişmeleri değerlendirme toplantısı” adı altında gayrı resmi açıkladı. Adaylığı için önseçim şartını koyan Sağlar, Mersin için iddialı konuşan siyasi parti liderlerini hedef aldı.    

Devlet ve Kültür Eski Bakanı, Cumhuriyet Halk Partisi 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, basınla kahvaltıda buluştu. Gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıya CHP ilçe başkanları ve çok sayıda partili de katıldı.

 

MHP’lilerin “Adana, Mersin Manisa bizim. Ankara, İstanbul İzmir sizin”, “İyi Partililerin, Adana, Mersin bizim” sözüne kızdığını dile getiren Sağlar, Mersin’in bir pazarlığın parçası olamayacağını dile getirerek, “Biz Mersinlilere kimse danışmıyor. Mersin’i hiç kimse pazarlık konusu yapamaz. Geçen seçimi MHP’nin kazanmış olması Mersin’in MHP’de ya da İyi Parti’de olması değil. Hele pazarlık konusu yapılmasını kabul etmemiz mümkün değil. Mersin’i bir dünya markası, Türkiye’nin bir incisi haline getirmek için uğraşanlar adına isyan ediyorum. Sayın Devlet Bahçeli gelsin aday olsun. Karşısına da ben çıkayım. Bakalım kim alacak? Meral Akşener ya da Sayın Cumhurbaşkanı gelsin aday olsun bakalım ne olacak?” diye sordu.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle