Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ TAT’TAN CHP’Lİ SEÇER’E AKARYAKIT İHALESİ YORUMU: “ADRESE TESLİM GİBİ DURUYOR!”

admin | 11 Kasım 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Meclisi’nin Kasım Ayı oturumunda CHP’li Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer ile MHP’li Mahmut Tat arasında yaşanan akaryakıt ihale şartnamesiyle başlayan tartışma damga vurdu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı oturumunda CHP’li Vahap Seçer ile MHP’li Mahmut Tat bir kez daha karşı karşıya geldi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan MHP’li Meclis üyesi Mahmut Tat, 26 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Akaryakıt Alım ihalesinde birtakım sıkıntılar olduğunu kaydetti. İhale şartnamesinin EKAP’ta yayınlandığını belirten MHP’li Tat, “Şartnameyi incelediğimizde normal rekabet şartlarının ortadan kaldırıldığını üzülerek görmekteyiz. Yaklaşık 150 Milyon TL’lik ihale maalesef adrese teslim gibi duruyor. Çünkü öyle 3 madde var ki, bu 3 maddeyi Mersin genelinde karşılayabilecek firma sayısı yok denecek kadar az” demesine CHP’li Seçer tepki gösterdi.

Adrese teslim suçlamasına tepki gösteren CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bakın, bu çok ağır bir ifade. Bu suçlamadır. Bunu kabul etmem mümkün değil. Kaç kurumun görüşü alınarak bu şartname hazırlanıyor. Yaptığımız her şey açıktır, ortadadır. İhaleyi yaptık diyelim, içimize sinmezse iptal ederiz” açıklamasında bulundu.

Bunun üzerine tekrardan söz alan MHP’li Tat, “Bu şartname sizden habersiz mi hazırlanıyor? Hiç mi haberiniz yok. Size güveniyoruz, şahsınızla da alakalı hiçbir problemimiz yok. Bunun da bilinmesini isterim” dedi.

Son söz olarak de CHP’li Seçer, “Adrese teslim gibi bir suçlamayı kabul etmem mümkün değil. Şartnamede sıkıntılar olabilir. O henüz ham hali. Revize edilecek içiniz rahat olsun” diyerek konuyu kapattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle